USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Волині без грошей облаштують терцентри?

12 Лютого 2014 13:27
В облдержадміністрації пропонують облаштувати територіальні центри на Волині без залучення коштів.

Таку пропозицію оприлюднила під час засідання розширеної колегії департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації сьогодні, 12 лютого, директор департаменту соціального захисту населення ОДА Світлана Мишковець.

«З грошима терцентри облаштує і «дурний». А ви спробуйте зробити зовнішній вигляд територіальних центрів, не залучаючи грошей», - сказала вона.

Також посадовець наголосила, що так звані «венеціанські гірки», та й взагалі декорації прибудинкової території терцентрів можна зробити із підручних матеріалів.

«У нас є багато студентів-практикантів. Вони й намалюють ескізи, скаладуть план та й втілити хороші ідеї у життя допоможуть», - пояснює Мишковець.

Загалом, на Волині функціонують 20 терцентрів, у яких діють 17 стаціонарних відділень; 5 інтернатів психоневрологічного напрямку, один із яких - дитячий та один геріатричний пансіонат.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ігор Показати IP 12 Лютого 2014 16:48
Це, що ця Мишковець вам заплатила щоб її піарили у всіх новинах,яких можна. Чиновниця вищого рангу стала так скурпульозно працювати.Премію її за такі заслуги.
незнайомка Показати IP 17 Листопада 2015 21:19
рпнеовтил

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus