USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На «Богдані» збираються складати «Ладу»

1 Лютого 2011 15:33
У корпорації «Богдан» мають намір цьогоріч вивести на ринок ряд нових моделей.
Про це повідомив під час прес-конференції президент корпорації Олег Свинарчук, пише ЛІГАБізнесІнформ.
Наразі корпорація, каже він, веде переговори щодо придбання ліцензії на виробництво й випуск автомобіля під власним брендом «Богдан», а також щодо контрактного складання одного з відомих брендів.
За словами Свинарчука, вже цього року корпорація почне випуск одного-двох нових автомобілів. «Цього року ми почнемо один або два нові проекти, – повідомив він. – Якщо говорити про нових гравців, ще не представлених в Україні, ми зацікавлені вкладати гроші в себе і розвивати власний бренд «Богдан». Якщо говорити про відомі бренди з високою мірою капіталізації, тут йдеться про контрактне складання, на що ми теж готові йти, оскільки для нас дуже важливі обсяги виробництва».
Президент корпорації зазначив, що упродовж півроку на конвеєр буде поставлена одна нова модель, документи на яку знаходяться у стадії опрацювання.
А з третього кварталу, за його словами, стартує виробництво ще одного автомобіля, устаткування на виробництво якого вже проплачено. Швидше за все, йдеться про одну з моделей «Lada», яку «АВТОВАЗ» найближчим часом зніме з виробництва.
У той же час «Богдан» продовжить випуск «Hyundai» Tucson, «Elantra XD», а також pick-up власної розробки на базі «Lada» 2110.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Терен Показати IP 1 Лютого 2011 15:50
А як з автобусами і тролейбусами? Прокричали про ЄВРО-2012 і в кущі? Що знову до рівня складальної майстерні російського непотребу? Працюємо за принципом, що російський дядько викинув, волинська злидня підібрала.
мерс Показати IP 1 Лютого 2011 16:20
навіть москальський непотріб спіціалісти ЛУвЗА зліпить не можуть все одно виходить консервна банка
* Показати IP 1 Лютого 2011 16:57
А для чого збирати одну з моделей «Lada», яку «АВТОВАЗ» найближчим часом зніме з виробництва? Там старе устаткування замість того, щоб здати на металобрухт продадуть нам. І знову всі будуть кричати, що Росія винна, що ми так погано живемо… Самі винні!
Лучанин Показати IP 1 Лютого 2011 19:21
В нас на автозаводі теж вже жодного спеціаліста не залишилось? Тальки одні торгаші? Ну невже не можна зробити свою власну розробку? Ну хоча б вже новий модернізований Запорожець (ЗАЗ-96х). З якісними підвісками, сучасним двигуном і зручним м'яким салоном народ його б за милу душу розбирав. Ну невже ж і на це мозку не вистачає. Дай нам Боже що вам не гоже ...
? Показати IP 3 Лютого 2011 10:48
А що ви хочете - свинарчуки усюди! Їх дебілізм за наслідками прирівнюється до саботажу!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus