USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

На Луцькому автозаводі заявили про свавілля прокуратури

30 Травня 2012 17:11
Перевірку ДП «Автоскладальний завод №1» компанії «Богдан Моторс» розпочала прокуратура Волині. На підприємстві такі дії називають «безпідставними і незрозумілими».

Про це повідомляють у прес-службі корпорації «Богдан».

За інформацією прес-служби, перевірка органами прокуратури розпочалася сьогодні, 30 травня.
«Корпорація «Богдан» висловлює занепокоєння свавіллям прокуратури Волинської області, яка сьогодні розпочала безпідставну та незрозумілу перевірку ДП «Автоскладальний завод №1» ПАТ «Автомобільна компанія «Богдан Моторс», ‒ йдеться у заяві.
За інформацією, оприлюдненою корпорацією, прокуратура Волині до перевірки підприємства залучила державні інспекції сільського господарства, архітектурно-будівельного контролю, ветеринарного контролю та інші ‒ всього 13 інстанцій. Проте у підприємстві наголошують, що їхня спеціалізація – повномасштабне виробництво автобусів та тролейбусів.
«До того ж, залучені прокуратурою представники державних органів не мали при собі достатніх документів, що підтверджують їх повноваження», ‒ стверджують у заяві.
Окрім того, як інформують у прес-службі, перевірка мала здійснюватись на ВАТ «Луцький автомобільний завод», яке перейменували ще декілька років тому.
«Це є фактом поверхневого уявлення про одного з найбільших платників податків області», ‒ обурюються у корпорації.
«Такі дії прокуратури можуть свідчити про упереджене ставлення до компанії та компрометують українську владу, промисловість, зокрема, таку унікальну галузь експорту, як автобуси і тролейбуси, а також шкодять репутації одного з провідних підприємств машинобудівної галузі України.
У зв’язку із початком перевірки корпорація «Богдан» звертається до органів прокуратури з вимогами не створювати штучних перепон для діяльності підприємства і не шкодити репутації компанії та продукції, що нею виготовляється», ‒ резюмують в заяві.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Пасажир Показати IP 30 Травня 2012 17:27
Ще б психіатрів залучили до команди перевіряльників, щоб визначили адекватність конструкторів-виробників незграбних "рогатих крокодилів", що по Луцьку повзають. А ЛПЕ шалені кошти сплатило за ці потвори!
дідо Показати IP 30 Травня 2012 17:50
фонд Рідна Волинь потребує свіжих вливань. І перевірки відразу припиняться.
Семен Показати IP 30 Травня 2012 19:52
Как в синей пятнадцатке можно выездить хоть час? Шум, запах гари и соляры. Неужели этим Луцк гордится?
марко Показати IP 31 Травня 2012 06:53
От перевірять ветиринари завод і в 15-ці смердіти перестане.
Простой налогоплательщик Показати IP 31 Травня 2012 19:32
А нужна ли нам такая прокуратура?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus