USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині все частіше найманих працівників виводять «з тіні»

27 Серпня 2013 10:18
Згідно з результатами здійснених у січні-липні 2013 року перевірок працівниками Головного управління Міндоходів в області легалізували працю 427 найманих осіб, яких місцеві роботодавці використовували у своєму бізнесі без оформлення трудових відносин, інформують у прес-службі Міндоходів в області.
Такі заходи фахівців Міндоходів стали результативними, як для місцевої скарбниці, так і в основі дотримання соціальних гарантій в оплаті праці мешканцям Волині. Адже за цей період часу легалізовано 705,4 тисяч гривень заробітної плати, з якої відповідно сплачено до бюджету майже 80 тисяч гривень податку на доходи фізичних осіб.
«Легально висока заробітна плата, що забезпечить нашим громадянам достойні стандарти життя та соціального захисту – дотримання саме цих європейських норм гарантує наша країна своїм співгромадянам», – зазначила заступник начальника Головного управління Міндоходів в області Інна Степанюк.
Посадовець підсумувала, що скоординована робота органів виконавчої влади, місцевого самоврядування та територіальних органів Міндоходів Волині дасть змогу посилити соціальний і правовий захист волинян.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus