USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Найбільший торгівельний партнер Волині - Німеччина

16 Серпня 2013 13:39
Німеччина в експорті перевершила торгівельні стосунки Волині навіть із Росією, натомість в імпорті – російські товари на восьмому місці серед 75 країн світу, з якими область здійснювала зовнішньоекономічну діяльність, інформують Відомості.
Як повідомили у головному управлінні статистики в області, за січень–червень до цієї країни експортували товарів і послуг на суму 65 мільйонів доларів США, імпортували – на 19,3 мільйонів доларів, що відповідно на 1,3% більше і на 1,5% менше, ніж за цей період торік.
Підприємства області відвантажували меблі, сири, котли, машини та механічні пристрої, деревину і вироби з неї, вироби з чорних металів та з полімерних матеріалів і пластмас, автобуси. Одержали, переважно, чорні метали, пластмаси і полімерні матеріали у первинних формах, деревоволокнисті плити та вироби з паперу і картону.
Крім товарів, суб'єкти господарювання області здійснювали експорт–імпорт послуг. Надавали, в основному, транспортні, комп’ютерні та послуги у сфері охорони здоров’я, отримували – послуги, пов’язані з подорожами, рекламні та маркетингові дослідження і наукові та технічні послуги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus