USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Подорожчала гречка. АМК розбирається, чому

22 Лютого 2010 18:21
Антимонопольний комітет України перевіряє обґрунтованість підвищення цін на гречку.
Як передає УНІАН, про це повідомив сьогодні під час круглого столу у газеті «Аргументы и факты» виконуючий обов`язки голови АМК Олександр Мельниченко.
«Я дав доручення провести перевірки обґрунтованості підвищення цін на гречку», - сказав він.
Він відзначив, що, справді, в Україні за останній час ціни на гречку зросли майже удвічі.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Киевлянин Показати IP 22 Лютого 2010 18:28
Шиба, наверное, решил перенять опыт Лени-космоса и на выборах подкупить всех гречкой, поэтому скупил все запасы.
citizen Показати IP 23 Лютого 2010 20:54
До чого тут Шиба? Так "мисля"? Причина в тому, що нашим с/г надридло чекати допомоги від держави. В нормальних країнах с/г виробників дотує держава. а в нас... В позаминулому році виростили, продали за безцінь, минулого вирішили більше не садити. От і маємо. Цукрового буряка немає - маємо ціну цукру, так само гречка, капуста... Тільки чомусь уряд робить винними в цьому самих с/г виробників, то ніби продають дорого, то виробляти не хочуть. І вихід знаходять простий, як правило ввести ззакордону. Цього разу запропонували вже гречку з Китаю. Давайте будемо чужого дотувати. Допрацювались! Імпорт більший за експорт! Так же довго тримати не може! Ми самі себе нищимо! Власний виробник - майбутнє країни!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus