USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Псевдосвященики виманюють гроші у лучан

6 Лютого 2014 17:54
Оригінальний, хоча й цинічний спосіб видурити у лучан гроші придумав аферист, який нібито збирає пожертви для дітей-сиріт. Про це повідомляє «ТРК Аверс».

В обласному центрі Волині невідомий чоловік ходить з квартири у квартири та від імені церкви просить фінансової допомогти діткам, котрі залишилися без батьківської опіки. Завітав «благородний» гість і до квартири журналістів газети «Аверс-прес». Невідомий, який, до слова, був одягнутий не як священнослужитель, а в цивільному, сказав, що така акція проходить з ініціативи владики Михаїла і навіть показав документ. У продемонстрованому папері був надрукований розрахунковий рахунок, проте, коли кореспондент попросила надати його, аби можна було переказати гроші, чоловік заметушився і… втік.

У Волинській єпархії УПЦ КП про подібні пожертви нічого не знають. Голова інформаційно-видавничого центру протоієрей Віталій Собко розповів: «Такої форми збору пожертв ми не використовуємо. У нас збираються пожертви у храмах». Також зазначив, що про благодійні акції вони інформують у пресі, а якщо є співпраця з організаціями, тоді надсилають офіційні листи. Священнослужитель наголосив, що по домівках жителів обласного центру ходить шахрай, при зустрічі з яким потрібно телефонувати у міліцію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus