USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку в таксі можна розраховуватися карткою. ВІДЕО

9 Жовтня 2014 13:42
Жителі та гості Луцька можуть розраховуватись у таксі банківською карткою. Про це повідомили у прес-службі ПриватБанку у Волинській області.

Для українців давно стало звичним явищем розраховуватись у торгових мережах банківською карткою через термінал.

Новинкою у сфері перевезень стало впровадження безготівкового розрахунку за поїздку у таксі. Відтепер у Луцьку можна розрахуватись банківською карткою зразу ж у салоні таксі.

“Для клієнтів передбачені усі способи розрахунку за поїздку. Дуже зручно, насамперед клієнту, розрахуватись карткою, а не шукати по місту банкомат, - розповідає Віталій Степанів водій таксі “ Козачок”. - Та і мені, як водієві, приємно повідомити клієнтові про те, що оплату можна здійснити безготівковим розрахунком. А ще часто запитують мене, коли бачать наклейку VISA - чи це дійсно можливість така існує. І приємно здивовані розраховуються банківською карткою”.

Завдяки ціій послузі від ПриватБанку клієнт може не турбуватися про недостатню кількість грошей у кишені, а водій про розмінні гроші, решту для пасажира.

Для зручностей клієнтів мережа ПриватБанку активно розвивається. Сьогодні у Волинській області Північно-Західного Регіонального управління ПриватБанку функціонує 69 відділень, 200 термінали самообслуговування та 202 банкомати.

За допомогою міні-терміналу від ПриватБанку можна приймати платежі коли вам зручно та де вам зручно.

Для цього на телефон (Android) потрібно встановити спеціальну програму, завдяки якій з’явиться можливість розрахунку міні-терміналом:



Також існує система оплати через планшет або комп’ютер яка допоможе вам здійснити платіж:



Загалом, дана система оплати успішно впроваджена на маршрутах перевезення (таксі) у багатьох містах України (Вінниця, Київ, Одеса).

Ціна міні-терміналу - 20 грн. Ознайомитися з тарифами та придбати міні-термінал можна на сайті ПриватБанку https://my.privatbank.ua/content/view/576/5#tariff

Відео:



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
віка Показати IP 9 Жовтня 2014 14:05
це правильно
таксист Показати IP 9 Жовтня 2014 14:36
Завезти до чорта на кулічки,а там покриття не має,і що?А воно заліпляне буде казати, що це не його проблеми,тут в Луцьку є такі ПАТОГЕННІ зони де і зателефонувати зазь
Льоня до таксист Показати IP 9 Жовтня 2014 20:48
Термінал, як касовий апарат від покриття абсолютно не залежить! Думай шо пишеш
до Льоні до Льоня Показати IP 9 Жовтня 2014 21:28
GPRS має бути.
Макс Показати IP 10 Жовтня 2014 18:05
Термінал передає дані по мобільному зв'язку, в кожному стоїть сімка київстара чи мтс. Нема покриття непроходить платіж.
Morbid Angel Показати IP 10 Жовтня 2014 22:52
Пользуюсь этим приложением,очень удобно

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus