USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинь вичерпала кошти на субсидії

29 Вересня 2016 13:50
Ліміт коштів, спрямованих державою на виплату субсидій, на Волині вичерпали. Окрім того, невтішною є перспектива наступних призначень, оскільки у Держбюджеті-2017 планують закласти ще меншу суму ніж цьогоріч.

Про це стало відомо під час засідання Антикризового енергетичного штабу у Волинській ОДА, - повідомляє Волинська правда.

Зі слів заступника департаменту фінансів облдержадміністрації Володимира Селедця, цього року на виплату пільг та субсидій волинянам держава передбачила 965 мільйонів гривень. За станом на 1 вересня, 918 мільйонів гривень нарахували субсидій на оплату житлово-комунальних послуг, з них 740 мільйонів – нарахування без пільг. Водночас, 305 мільйонів гривень витратили на оплату за спожитий природний газ. Загалом у вересні, каже Володимир Селедець, розрахунок по субсидіях проведений на 46,1 мільйона гривень.

Втім, не обійшлося в області й без проблемних питань навколо державної допомоги. Справа у тому, що виділених державою коштів на субсидії для волинян не вистачило, відтак, були змушені звернутися до Міністерства фінансів, аби до закінчення року на Волинь спрямували додаткові кошти. Але відповіді з Києва поки не надійшло.

Більше того, Володимир Селедець додав, що, згідно з проектом державного бюджету, на наступний рік на Волинь для виплати субсидій та пільг передбачають ще меншу суму, ніж на 2016-ий, а саме 958 мільйонів гривень, яких очевидно, знову не вистачатиме на весь рік.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Василько Показати IP 29 Вересня 2016 14:46
Нормально! А чому Тоді Гройсман казав що всім вистачить??? Чи хтось привласнив кошти? Всі хто має право має ж оформляти . Чи Гройсман говорить а на місцях роблять що хочуть?
Анонім Показати IP 30 Вересня 2016 16:51
А де поділись забрані з рахунків людей зекономлені кошти за "не використані" субсидіі!!!???В чиі кишені вони перекочували???
лучанка Показати IP 2 Жовтня 2016 16:35
Прохання до керманичів України: дайте людям нормальні пенсії та зарплати, встановіть нормальні тарифи на комунальні послуги і не пудріть людям очі своїми субсидіями. Досить вам вже відмивати мільйони у свої кишені, та ще й хвалитися, що ви нам допомагаєте. А то тарифи європейські, а пенсії мізерні українські. Побійтеся БОГА!!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus