USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Волинь отримає від ЄС понад 25 мільйонів євро

11 Серпня 2013 11:30
Цими днями у Києві відбулася нарада з підготовки та реалізації в Україні спільних програм прикордонного співробітництва Європейського інструменту сусідства на 2014-2020 роки, поінформували у прес-службі облдержадміністрації.
Її учасники обговорили проект документа щодо програм прикордонного співробітництва Європейського інструменту сусідства на 2014-2020 роки, зокрема географічну відповідність, види проектів та критерії їх відбору, різновиди грантів, методи управління програмами, принципи систем контролю, роль та відповідальність країн-партнерів у питаннях управління та контролю згаданими програмами.
Учасники погодили три стратегічні цілі, для досягнення яких буде надаватися фінансова підтримка ЄС, зокрема для економічного та соціального розвитку спільних кордонів, вирішення завдань у сфері довкілля, охорони здоров’я та безпеки населення; створення кращих умов та інструментів для покращення переміщення людей, товарів та капіталу.
З огляду на це буде визначено 10 конкретних тематичних цілей із врахуванням важливості їх транскордонного впливу. Орієнтовний бюджет Європейського інструменту сусідства для фінансування програм прикордонного співробітництва становить 700 мільйонів євро.
Європейський інструмент сусідства 2014-2020 змінить діючу нині однойменну програму ЄС, одним із компонентів якого є Програма прикордонного співробітництва «Польща-Білорусь-Україна 2007-2013». У рамках цієї Програми Волинь є учасником 30 транскордонних проектів, для реалізації яких отримає від ЄС понад 25 мільйонів євро.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus