USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинські вкладники «Західінкомбанку» штурмували «Хрещатик»

2 Липня 2014 17:10
Вкладники «Західінкомбанку» ледь не вибили двері в банку «Хрещатик», аби забрати свої гроші. Перед входом зібрався натовп, виникла шарпанина. Люди попросили представників ЗМІ розібратися з махінаціями щодо черг, однак працівники банку виштовхали журналістів з приміщення.

Усе розпочалося сьогодні, 2-го липня на світанку, коли люди почали займати черги згідно зі списками. Як розповідають очевидці, вчора волинським вкладникам «Західінкомбанку» почали видавати гроші, які боргують роками. Однак отримати свої кровно зароблені можна у Волинському регіональному відділенні банку «Хрещатик» за адресою вулиця Кафедральна, 11. Тут і розпочалися «розборки» за чергу.
«Вчора були складені списки черги, за яким видають гроші. Усі, в кого закінчилася угода по депозиту, можуть забрати гроші. Я чекаю вже сім років. Фізичним особам дають до 200 тисяч гривень на руки. Вчора отримали гроші 121 особа», - розповідає вкладниця лучанка Інна.

Чому біля входу виникли суперечки людей, знає вкладниця Юлія.

«Це все через «Західінкомбанк». Спочатку вони нам повідомили, що сформують поіменний порядок отримання грошей й зателефонують коли приходити, однак цього не зробили. Вчора був складений список, однак сьогодні зранку невідомі його порвали й якісь лисі міцні чоловіки заблокували вхід у банк «Хрещатик». А працівники цієї установи нічого не роблять задля встановлення порядку, ми просимо, аби вийшов керівник, щоб поговорити про черги й порядок, але нас ігнорують. До того ж, вони мали працювати з 9 години, а відкрилися в 10, що збільшило напругу серед людей», - коментує ситуацію Юлія.

Побачивши представників ЗМІ, люди з натовпу попросили репортерів піти до адміністрації банку «Хрещатик» й прояснити ситуацію.

Журналісту Інформаційного агентства Волинські Новини вдалося пробратися до дверей, однак вони були зачинені із середини. Навіть після пред’явлення медійниками журналістських посвідчень працівники фінустанови відмовилися пускати їх всередину. Зауважимо, що в банку був і міліціонер. Опісля почали по одному впускати вкладників у приміщення банку. Журналіст ІА Волинські Новини опинився в центрі натовпу, який вривався всередину. При цьому працівник «Хрещатика» кричав на людей, мовляв, ламають двері, наступав їм на ноги і копав.

Зауважимо, що на прохання журналіста до міліціонера припинити свавілля й фізичний тиск працівника банку, правоохоронець ніяк не відреагував.
Під тиском людей журналіст нарешті опинився всередині. Уже в банку підійшла працівниця банку, яка відмовилася представитись і сказала, що журналіст забирає їхній дорогоцінний час. Жінка відмовилася коментувати ситуацію щодо безладу зі списками.

Як стало зрозуміло із офіційного сайту банку «Хрещатик», пані, яка не хотіла назвати своє ім'я, – директор Волинського регіонального відділення Кривонюк Інна Павлівна.

Ті щасливчики-вкладники, яким вдалося потрапити всередину, спокійно заповняли документи і отримували гроші. А тим часом людей біля банку зібралося більше сотні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Катя Показати IP 2 Липня 2014 17:37
Знову починаєтсья те,що і було за Яника: журналістів, як слуг народу ігнорують, б'ють, а наша "славна" міліція тільки клювом хлопає. Прикро.....
ФигВам до Катя Показати IP 2 Липня 2014 17:50
коментар було видалено
ФигВам Показати IP 2 Липня 2014 17:48
коментар було видалено
От і відсвяткуємо до ФигВам Показати IP 2 Липня 2014 17:59
поминки по комуністах ))))) Ти спершу з прапором вийди у місто Саша!
А що мала робити міл Показати IP 2 Липня 2014 17:58
Де юридичний документ що банк не правий чи усі мали впертися туди. Думаю проблема в іншому одні хитрожопі що прибігли раніше складали списки щоб забронювати собі місце і спокійно вештатися а тут облом жива черга от і проявилося скоцтво та полішуцтво !
Марина Показати IP 2 Липня 2014 18:52
"При цьому працівник «Хрещатика» кричав людей" - так спішили новину написати, виходять з банку всі задаволені :-)
але ж ви і безграмот Показати IP 2 Липня 2014 21:00
не чергІ , а чергИ
хм Показати IP 3 Липня 2014 01:49
цього жирного мусора ще не вигнали?
Людина Показати IP 3 Липня 2014 12:31
міілціонери - скоти!!!!!!!!!!!як були "голубими" так і лишилися пі**рами!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus