USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Волинян запрошують отримати електронні ключі

30 Липня 2013 09:39
Отримати ключі електронного цифрового підпису запрошують всіх охочих. За час дії безкоштовної видачі ключів на Волині, послугою скористалося 10846 представників бізнесу та громадян.

Жоден із власників сертифікатів упродовж періоду дії ключів від цієї послуги не відмовився, - повідомили у секторі реєстрації користувачів при Головному управлінні Міндоходів у Волинській області.

«Залежно від попиту на цю послугу лише на Волині щомісячно видається від декількох сотень до більш як тисячі сертифікатів на ключі електронного цифрового підпису. Але завжди більшість клієнтів представництва Акредитованого Центру сертифікації ключів в області - громадяни та підприємців –фізичні особи», - зазначає заступник начальника Головного управління Міндоходів у Волинській області Інна Степанюк.

«Цей момент надзвичайно важливий, оскільки трохи більше року тому такі ключі були досить вартісним товаром. Пропозиція від Міндоходів надавати послугу видачі посилених сертифікатів електронного цифрового підпису безкоштовно має належну підтримку серед наших клієнтів – платників податків», - запевнила вона.

У прес-службі повідомляють, що посилені сертифікати відкритих ключів підприємства, установи, організації та фізичні особи можуть безкоштовно отримати в пунктах реєстрації акредитованого Центру сертифікації електронних ключів Міндоходів.

На Волині діє два таких пункти.

Отож, бажаючих отримати посилені сертифікати ключів запрошують звертатися до підрозділів АЦСК за адресами: місто Луцьк, Київський майдан, 4, кабінет № 30 та у місті Ковель, вулиця Степана Бандери, 5, приміщення Ковельської ОДПІ, кабінет 206.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus