USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Волинянин «кинув» на півмільйона мешканців Тернопільщини

13 Серпня 2013 12:34
Волинський підприємець уклав угоди із 82 мешканцями Тернопільщини на виготовлення металопластикових вікон. За це він взяв оплату майже півмільйона гривень і зник, інформують Коментарі.
Оперативники розшукали 24-річного шахрая в Росії.
Заяви від потерпілих надходили ще наприкінці 2012-ого. Мешканці зверталися зі скаргами про те, що підприємець, з яким вони уклали договори про виготовлення металопластикових вікон, не виконує взятих на себе зобов’язань. А приміщення, в якому знаходився офіс підприємства, орендує зовсім інша фірма.
«Схема виманювання грошей нагадала стійку шахрайську піраміду. Ті, кому пощастило бути серед перших клієнтів фірми, насправді, за доступну ціну придбали товар. Порекомендували підприємство близьким і знайомим. Люди спокусилися на дешевизну. Коли приходили в офіс, остаточно переконувалися, що саме тут вигідно купувати металопластикові вікна, адже продавці пропонували знижки та акції», - йдеться в повідомленні.
Від дій шахрая постраждали 82 людини, і це тільки ті, хто звернувся до міліції. Загальна сума втрат - майже півмільйона гривень.
За цим фактом розпочали кримінальне провадження за частиною 4 статті 190 Кримінального кодексу України. На разі, здійснюються заходи щодо екстрадиції підозрюваного з Росії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus