USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

За контрабанду цигарками чоловік «влетів» на 100 тисяч

4 Серпня 2016 14:23
Луцькі прикордонники у пункті пропуску «Ягодин» виявили в автомобілі «Ісузу», яким до Польщі їхав громадянин України, контрабандні цигарки. Сигарети були приховані в подвійному днищі та під обшивкою дверцят. Під час обшуку правоохоронці вилучили майже 500 пачок цигарок та автомобіль, сума оцінки яких склала близько 100 тисяч гривень, - повідомляє Держприкордонслужба.

Окрім того, вчора біля кордону прикордонники відділу «Рівне» Луцького загону затримали мешканців прикордоння, які намагались переправити партію сигарет до Польщі.

Відпрацьовуючи оперативну інформацію щодо протиправної діяльності на одному з напрямків, прикордонний патруль помітив неподалік від кордону трьох невідомих з пакунками. Чоловіків застали на гарячому, адже вони саме готувались переправити цигарки по той бік річки за допомогою мотузки.

Затриманими виявились 21, 27 та 28-річні місцеві жителі села Гуща Любомльського району. Їх притягнули до адміністративної відповідальності за порушення прикордонного законодавства.

Чотири тисячі пачок сигарет без акцизних марок передадуть до фіскальних органів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Контрабандист зі ста Показати IP 4 Серпня 2016 17:20
Не сплатили дань . Жадность " фраєра " згубила ... Показник є і живий приклад непокірним , - хто в домі господар ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus