USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

За хабар у волинському виші засудили його працівника

31 Липня 2013 08:23
6 тисяч гривень вимагала зі студентів старший лаборант кафедри теорії та методики початкового навчання Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки, інформує «Під Прицілом».
Так, жінка повідомила старосту однієї з груп, що студенти повинні надати їй грошову винагороду у розмірі 6 тисяч гривень. Водночас, вона як секретар Державної екзаменаційної комісії, зможе вплинути на інших членів цієї ж комісії, аби ті надали студентам можливість списати відповіді та отримати хороші оцінки.
Тож, студенти погодилися здати гроші кожен по 260 гривень, а староста групи – 280 гривень.
Умисні дії жінки кваліфіковані за частиною 2 статті 369-2 Кримінального кодексу України - одержання неправомірної вигоди для себе та третьої особи за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави.
Під час досудового розслідування між прокурором прокуратури області та обвинуваченою було укладено угоду про визнання винуватості.
Сторони узгодили, що обвинуваченій буде призначене покарання у виді штрафу в розмірі 13 600 гривень.
Таким чином, Луцький міськрайонний суд вирішив угоду про визнання винуватості, укладену між прокурором та обвинуваченою затвердити. Тож, жінку суд визнав винною у вчиненні кримінального правопорушення та призначив покарання у виді штрафу в розмірі 13 600 гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
lutchanka Показати IP 31 Липня 2013 08:37
лаборант - це не викладач, так що назва статті не відповідає змісту:лаборант-обслуговуючий персонал кафедри - не хочу нікого образити.А чому ви не пишете про тих. кому призначалися ці гроші - адже збирала вона їх не для себе. Те що лаборанта зробили козою-відбувайлом ще ні про що не говорить. адже конврти з грішми знайшли і у членів ДЕКу(до речі, дуже шанованих людей). Так що або пишіть правду до кінця, або не пишіть взагалі
Юрій Показати IP 31 Липня 2013 10:28
Спихнули на лаборанта.А 13600 поділять ті кому назначався хабар.Бо якщо не поділять то лаборант їх здасть.а для комісії 13600 не гроші-вони за сесію добре наживаються

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus