USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У двох районах Волині знайшли карантинні організми овочів

23 Грудня 2013 08:00
Карантинні організми овочів фітосанітарні інспектори виявили у двох районах Волинської області на площі 14,2 гектара.

З метою встановлення фітосанітарного стану території країни фітосанітарні інспектори проводять контрольні обстеження сільськогосподарських і лісових угідь, місць зберігання і переробки рослин та рослинної продукції, пунктів карантину рослин і прилеглої до них території.

Інформація щодо виявлення карантинних організмів при проведенні контрольних обстежень за період з 13 по 19 грудня оприлюднена на сайті Держветфітослужби України.

Так, за вказаний період при проведенні обстежень старих вогнищ карантинних організмів фітосанітарні інспектори виявили обмежено поширені в Україні карантинні організми:

Золотиста картопляна нематода - (Globodera rostochiensis (Wollenweber) Behrens.

Актами обстеження на встановлення фітосанітарного стану засвідчено факт виявлення карантинних організмів, а також визначено заходи по знищенню цих шкідливих організмів та порядок переміщення об’єктів регулювання в карантинних зонах та за їх межі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Волинянка Показати IP 23 Грудня 2013 11:06
А чому не називаєте цих районів?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus