USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Чи облагородять у Луцьку пляж?

17 Грудня 2013 16:37
У програму соціально-економічного розвитку на 2014-2015 роки депутати Луцькради забули включити пункт про облаштування пляжу на річці Стир. Про це йшлося 17 грудня під час засідання постійної комісії міської ради з питань освіти, науки, культури, мови, - повідомляє «Волинський інформаційний портал».

Заступник Луцького міського голови Тарас Яковлев розповів про те, що наразі формується програма соціально-економічного розвитку міста на наступні два роки. Депутати, вислухавши доповідь, перейшли до питань. Зокрема, Аскольд Пекарський зауважив, що вже неодноразово звертав увагу на стан пляжу у Центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки. Там, до слова, навіть взимку купається чимало жителів міста, однак територія занедбана: береги заросли очеретами, а всі споруди потребують фарбування та ремонту.

«Я не бачу у Програмі, щоб на це виділялись кошти», - зауважив депутат і додав, що, на його думку, пляж лучанам потрібен.

Тарас Яковлев підтвердив, що дійсно гроші на ці потреби не планували виділяти. Тож депутат вирішив запропонувати це зробити, аби поблизу річки люди могли безпечно та корисно проводити дозвілля.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Шибка Показати IP 18 Грудня 2013 00:10
Місто теж треба огородити!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus