USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Смерть 1-річної дівчинки в садку Запоріжжя: вихователька затулила дитині рот подушкою та знищувала докази

5 Червня 2020 12:37
Однорічна дівчинка, яку забрала швидка з нелегального садочку у Запоріжжі, не померла власною смертю, вихователька прив’язала їй до рота подушку і дитина захлинулась від блювоти.

Про це стало відомо після аналізу відео камер спостереження, розповідає адвокат батьків Тимур Мамедов, інформує ТСН.

«При вивченні відео ми виявили, що вона намагалася приховати факти: по-перше вона терла це відео, залишилися фрагменти файлів, які були відновлені. І ми зрозуміли, що вона не робила реанімаційних заходів осіб, а навпаки намагалася приховати ту ж подушку, дзвонила знайомим, щоб дізнатися що робити. Також вона роздягла дитину та помила килими, де були сліди того, що дитина зригувала», – розповів він.

Олесю поховали у суботу. Тоді батьки ще навіть не здогадувалися, що адвокату вдасться відновити відео з камер, встановлених всередині нелегального дитячого садочка.
«На кадрах видно маленьку дівчинку, яка заходиться в плачі. Поруч спокійно грають інші діти. Власниця садочку бере предмет, схожий на подушку, та міцно зав’язує її на дитячому обличчі. Потім – оглядає дитину і несе до іншої кімнати. Олеся, якій рік і місяць, померла вже за 10 хвилин. Від сильної істерики у дівчинки почалась блювота. Вона задихнулася, поки господиня розмовляла по мобільному», – розповіли у сюжеті.

За словами сусідів, всі знали, що жінка тримає нелегальний дитячий садок. Вона брала на виховання тільки маленьких дітей, ймовірно тому, що вони нічого не можуть розповісти про те, що там відбувалося.

«А були й такі люди, які не ходили більше – по реакції дітей бачили. Тому що вони боялися її (виховательки, – ред). А малюк що скаже? Він лише заплакати може», – розповіла сусідка.

Батьки у шоці, вони кажуть, що це був перший пробний день у тому садочку.

«Просто шок, не передати. Я не знаю, як пояснити, у кожного з нас є діти. Ну як ви собі це уявляєте, що я побачив? Я не можу пояснити це, свої емоції. Коли я це побачив. Не можу слова підібрати. У мене бажання таке ж. Взяти цю подушку і покласти її на неї – я по іншому не скажу», – каже батько дівчинки Едуад Гак.

Тим часом, жінка, яку підозрюють у вбивстві, переконує, що всі звинувачення на її адресу безпідставні. Дітей на виховання вона не брала, а приглянути за Олесю її нібито дуже просили самі батьки, а жодної подушки – не було.

«Це валік спеціальний для захисту дитини, якщо вона впаде, щоб вона не травмувалася, щоб не травмувала собі шию. Це лише в цілях захисту. Тільки для безпеки дитини», – розповідає підозрювана Ірина Суханова.

Тепер суд має вирішити, чи винувата вихователька у смерті дитини.

Дівчинку, якій виповнився рік і два місяці, батьки уперше привели у приватний дитячий садочок, принаймні так його називала вихователька. Дітей вона доглядала у власній трикімнатній квартирі.

Батьки віддали їй здорову дівчинку, а за годину вихователька зателефонувала і сказала, що дитина не дихає. «Швидку» викликали вже батьки, вони самі намагалися реанімувати малечу до приїзду медиків, але дівчинка померла.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
вікінг Показати IP 5 Червня 2020 14:20
на зону тварину до кінця життя. для таких треба смертну кару відновити. тільки так.
До до вікінг Показати IP 5 Червня 2020 16:37
Ще кормититу ту потворну з наш кошт... Так само з нею зробити
Деревяка Показати IP 5 Червня 2020 15:43
Недбальство батьків і злочин виховательки. Покарання і розголос випадку - чи достатньо для неповторення випадків?
555 Показати IP 6 Червня 2020 10:22
Одне цікавить... Куди батькам так нагайно було треба,щоб однорічну!!! дитину віддати в якийсь псевдосадочок ???
Аня Показати IP 6 Червня 2020 10:47
Какой нужно быть тупой тв**ью что бы привязать подушку маленькому ребенку на лицо!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus