USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

У Каліфорнії літак впав на житловий будинок

28 Лютого 2017 08:14
Мінімум одна людина загинула і четверо постраждали при падіння легкомоторного літака на житловий будинок в місті Ріверсайд в штаті Каліфорнія.

Про це інформує ТАСС.

Літак Cessna 310 вилетів з аеропорту Ріверсайда і мав летіти в Сан-Хосе, але він впав через декілька хвилин після зльоту.

Як повідомив представник Федерального авіаційного управління (ФАУ) США Йен Грегор, на борту повітряного судна перебували, за попередніми даними, чотири людини.

За словами представника міської пожежної служби Тайлера Рейнолдса, підтверджена загибель однієї людини. Рейнолдс не уточнив, чи був загиблий в літаку, чи в одному з будинків.

Після катастрофи почалася пожежа.

За фактом авіакатострофи ФАУ почало розслідування.

Про стан постраждалих поки не повідомляється.

Нагадаємо, раніше легкомоторний літак врізався в торговий центр поруч з австралійським містом Мельбурн.

На борту літака знаходилися п'ять осіб. За даними поліції, всі вони загинули. Торговий центр в момент інциденту був закритий.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Боїнг Показати IP 28 Лютого 2017 09:13
То така сама *ЦЕСНА* яка колись сіла на красну площу, з Матіусом Рустом.А совети казали то малогабаритна ціль ,мало размерна.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus