USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Умисний підпал у Луцьку: з пожежі врятували жінку з трьома дітьми

18 Грудня 2013 14:48
Правоохоронці врятували з пожежі лучанку - матір із трьома дітьми, а також за гарячими слідами затримали зловмисника, котрий їх підпалив. Про це повідомили у прес-службі волинської міліції.

У діях затриманого вбачаються ознаки кримінального правопорушення, передбаченого статтею194 (Умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України.

До чергової частини луцького міського відділу міліції надійшло повідомлення від 38-річної лучанки. Жінка повідомила, що невідомий чоловік намагається проникнути у будинок.

За лічені хвилини на місце пригоди приїхали співробітники роти патрульної служби, однак власниця будинку повідомила, що зловмисник уже пішов.

Прибувши за вказаною адресою, правоохоронці відчули на вулиці запах горілого. А оперативно оглянувши прилеглу територію, помітили, що у приміщенні літньої кухні, яка збудована біля входу в житловий будинок, виникла пожежа.

Міліціонери, не гаючи часу, допомогли жінці зібрати цінні речі та евакуювали її та трьох дітей віком два, три та чотирнадцять років. Після цього почали гасити пожежу, використовуючи підручні матеріали та вогнегасник зі службового автомобіля. Зрозумівши, що самотужки вони не впораються, викликали на допомогу пожежників.

Коли вогонь ліквідували, працівники патрульної служби вирушили на пошуки зловмисника. Згодом його затримали. Підпалив літню кухню 33-річний місцевий житель, колишній співмешканець господині. Чоловіка затримали і доставили у луцький міський відділ міліції.

За фактом умисного пошкодження майна відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 194 Кримінального кодексу України, – розповідає начальник УМВС України у Волинській області Олександр Терещук. – Затриманий у минулому неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння майнових та насильницьких злочинів. Словом, більшу частину життя провів і у місцях позбавлення волі.
Чоловікові обрана міра запобіжного заходу – тримання під вартою. Триває досудове розслідування, в ході якого будуть встановлені всі обставини події.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Лучанин Показати IP 18 Грудня 2013 15:20
А чому це працівники міліціі порушують ПДР. На фотці чітко видно, що ремінь безпеки перекинути ззаду водійського сидіння, а отже водій мошини не престібається ним. А інших за це зупиняють і штрафують. Чи для них закон не такий самий, як і для інших? Стоять ніби брюси віліси, на собі людину з дітьми винесли. Теж мені злочин розкрили. Ніякоі небезпеки очевиднлі для мами не було, звичайно добре що вчасно загасили підпал. Але виставляти іх героями не варто, нічого героічного вони не зробили
грамотєй до Лучанин Показати IP 18 Грудня 2013 18:49
ти сам-то в мОшині прЕстібаєшся?
Зюка Показати IP 18 Грудня 2013 16:04
Не фіг співмешкати хрін зна з ким. А то тільки й новин, що там підпалив, там украв, там згвалтував, там побив, та а то й убив і все співмешканці, або й законні мужі, і все при дітях, а то ще й дітям дістається - таке враження, що "дами" підбирають будь-який непотріб, аби в штанях був.
Читач Лучанину Показати IP 18 Грудня 2013 16:06
Почитай Правила дорожнього руху, там описані виключення, що стосуються водії оперативних автомобілів. От народ, в очі не бачив ПДР, а вчить як їх виконувати!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus