USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

13-річний хлопець в’їхав на мопеді в стовп

16 Серпня 2010 11:21
Волинянин, їдучи 15 серпня на мотоциклі «Зондер» у селі Троянівка Маневицького району Волині, врізався у стовп обабіч дороги. Того ж дня двоє жителів ковельського району, їдучи на мотоциклі «МТ-10», обганяли автомобіль «БМВ» і вдарились в бік автомобіля.

Про це 16 серпня повідомили в УДАІ у Волинській області.

15 серпня о 17:40 13-річний житель села Троянівка Артур Ш. керував мопедом «Зондер», не впорався з керуванням та здійснив наїзд на електроопору. В результаті з діагнозом закрита черепно-мозкова травма та струс головного мозку поступив у районну лікарню Маневич. За цим фактом проводиться перевірка – кажуть правоохоронці.

Того ж дня, близько 17:.25 22-річний Михайло В. разом з 33-річним пасажиром Олегом К. на власному мотоциклі «МТ-10» без номерних знаків, їхав з села Борщівка в село Малий Порськ Ковельського району. В тому ж напрямку рухався автомобіль «БМВ-725», за кермом якого знаходився 44-річний директор приватного підприємства, ковельчанин Ростислав К.

Обганяючи автомобіль, водій мотоцикла не дотримався безпечного інтервалу, внаслідок чого вдарився в задні ліві бокові двері автомобіля. В результаті цього обидва транспортні засоби злетіли в кувет.

Водій автомобіля не постраждав.Натомість Пасажир мотоцикла з діагнозом закрита травма живота, та водій - з травмою «забійні рани лоба», доставлені у лікарню Ковеля.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus