USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Антимонопольники оштрафували земельників

15 Серпня 2011 18:07
Володимир-Волинський відділ Волинської регіональної філії ДП «Центр державного земельного кадастру» за зловживання монопольним становищем оштрафували на 5 тисяч гривень.

Про це повідомили 15 серпня у Волинському територіальному відділенні Антимонопольного комітету України.

При виконанні підготовчих робіт з видачі громадянам державних актів права власності на землю, працівники Центру державного земельного кадастру свідомо використовували третю категорію природної складності території. А ця категорія не відповідає особливостям місцевості у Волинській області. Категорія складніша, відтак і ціна за виготовлення таких документів - вища.

Як показало розслідування, філія таки стягувала зі споживачів необґрунтовану плату за послуги з розробки технічної документації із землеустрою. Відповідач визнав свою вину та сплатив штраф до державного бюджету.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанин Показати IP 16 Серпня 2011 09:25
Шановні, а ви ще Горохівську ДЗК первірте- це там сидять одні брехуни і так ставитись до людей, як ставляться вони,то жах.Документи виготовляють через два роки тоді, коли ти дзвониш сто разів і ходиш десятки до них на поклони, а ні, то через 5 років. А що платити, то пишуть, що хочуть хіба людина знає, що вони малюють, що хочуть.Я ще такого не бачив за своє життя такого хамського ставлення до людей, куди не звертався до чиновників за своє життя. А сидять там одні діти по 20-25 років.
Я до Лучанин Показати IP 16 Серпня 2011 11:47
В Луцькому районі ситуація така ж. По два роки держакти роблять.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus