USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Біля Луцька перевернувся автобус з пасажирами

24 Червня 2010 16:10
У селі Промінь Луцького району 24 червня перевернувся пасажирський автобус.

Про це повідомили у прес-службі УДАІ Волинського УМВС.

Аварія сталася вранці близько 10:30. Рейсовий автобус «ПАЗ» сполученням «Демидівка-Луцьк» віз пасажирів з Рівненської області до Луцька.

Внаслідок ДТП четверо людей госпіталізовані. У лікарню потрапили троє мешканців Рівненщини та лучанка.

Крім того, за допомогою до медиків звернулося ще четверо пасажирів. Утім, люди отримали незначні ушкодження. Як повідомили правоохоронці, їх уже відпустили додому.

Автобус уже доправлений на штрафмайданчик, де його оглядають фахівці, щоб встановити причину аварії. За попередньою версією, автобус перевернувся, бо у нього під час руху розірвалося заднє праве колесо.

Як зазначили у прес-службі Державтоінспекції, усі документи на автомобіль у нормі. Є ліцензія на перевезення, талон про проходження технічного огляду. Перевізником є місцеве підприємство з міста Ківерці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus