USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Біля РАЦСу у Луцьку знову провалився асфальт. ФОТО

31 Липня 2013 11:44
Асфальт поблизу дитячого майданчика біля РАГСу в Луцьку провалюється чи не щороку. Представники приватних фірм, які мають офіси неподалік від місць аварій, вже, кажуть, втомились власним коштом ремонтувати тротуари.

«Я вже двічі клала бруківку і вона двічі провалювалася, - каже власниця магазину-салону Ольга, - і цього разу я вже замовила щебінь, але засипати не буду, доки комунальники не приведуть до ладу зливні стоки. Також я телефонувала на гарячу лінію міськради. Сподіваюсь, що відреагують».

Пані Ольга розповідає, що такі маленькі катаклізми трапляються щороку. Цього разу водночас було і весело, і страшно.

«Дівчина ледь не втопилася в машині – добре, що її витягли. Приїхали хлопці – ниряли за телефоном і документами. Вона в нас відігрівалася. Взагалі у нас вчора була вечірка, бо у нас підвищення і всі до нас втікали. З пивбази, що поряд люди прямо з пивом прийшли – там добряче затопило. Розійшлися десь близько 11-ої вечора».














Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Павло Показати IP 31 Липня 2013 21:32
http://vk.com/topic-56613954_28405384 хто загубив або знайшов номерні знаки - заходьте за посиланням, там збираємо всю інформацію про знаки, що навчились "плавати"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus