USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 39.95
  • PLN 9.76 9.90

Бурштин на Волині незаконно видобували мешканці Рівненщини

14 Травня 2014 15:47
Чотирьом чоловікам загрожує покарання у вигляді до трьох років позбавлення волі за незаконний видобуток бурштину на Волині, повідомили у прес-службі волинської міліції.

Поблизу села Гута Лісівська Маневицького району працівники сектору ДСБЕЗ Маневицького РВ УМВС України у Волинській області виявили незаконну діяльність групи осіб у складі чотирьох громадян Дубровицького району Рівненської області. Спритники за попередньою змовою незаконно видобували бурштин-сирець. При цьому правоохоронці вилучили спеціальну техніку: мотопомпу, понад 120 метрів пожежних рукавів, підсаки, ліхтарі, каністри з пальним та автомобіль ГАЗ-66.

Відомості про даний факт були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 240 (Порушення правил охорони або використання надр) Кримінального кодексу України.

Матеріали кримінального провадження направили на розгляд Маневицького районного суду. За незаконні дії товариші можуть отримати до трьох років в’язниці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
пасажир Показати IP 21 Травня 2014 17:09
"можуть отримати", ха-ха, ще за бурштин в тюрму нікого не посадили!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus