USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Через загибель шахтарів оголосили всеукраїнську жалобу

2 Березня 2017 16:12
Всеукраїнську жалобу 3 березня через загибель гірників на шахті «Степова» у Львівській області оголосив президент.

Про це повідомив речник АП Святослав Цеголко.

Відповідний указ був підписав сьогодні, 2 березня.

«Також було доручено Кабінету міністрів провести перевірку всіх вугледобувних підприємств України щодо забезпечення засобами і дотримання норм безпеки виробництва», - йдеться у повідомленні.
Нагадаємо, 2 березня у селі Глухів Львівської області на шахті № 10 «Степова» ВАТ «ЛьвівВугілля» внаслідок вибуху стався обвал гірської породи. У шахті працювало 172 гірники, на аварійній ділянці 34 гірники, з яких восьмеро загинули.

За попередніми даними, причиною трагедії на шахті «Степова» на Львівщині називають вибух метану. Проте дійсні причини має встановити спеціальна комісія.

Як повідомляє ZAXID.NET, усіх гірників, які опинилися під завалами внаслідок обвалу шахти на Львівщині, вже дістали на поверхню. Про це розповів перший заступник міського голови Червонограда Дмитро Балко.

«З шахти витягнули усіх 50 людей. Є 8 жертв, 12 госпіталізовані у Червоноградську міську лікарню. На місце приїхали швидкі бригади Червонограда та Соснівки», – розповів Дмитро Балко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Л Показати IP 3 Березня 2017 18:08
Бідні люди ! Через недбальство керівників, які думають тільки про свій капітал, таке горе...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus