USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Чоловік жив на Волині, а «працював» на Буковині

21 Липня 2010 09:01
Голова ревізійної комісії, живучи на Волині, щодня «заробляв» на одному з підприємств Буковини 66 тисяч гривень за чотири години робочого часу щодня.

Загалом йому неправомірно виплатили 866 тисяч гривень – повідомив 20 липня ЗІК з посиланням на інформацію відділу масово-роз’яснювальної роботи та звернень громадян ДПА в Чернівецькій області.

При цьому з’ясувалося, що чоловік мешкає у Волинській області і офіційно працює на одній з гуртових фірм. Він просто фізично не мав змоги ще деінде виконувати службові обов’язки, які б вимагали присутності на робочому місці.

Податківці встановили, що високооплачуваний фахівець не входив до складу засновників, у статусі голови ревізійної комісії не підписав жоден документ й ніколи не проводив зборів з акціонерами.

Та засновників й директора підприємства чомусь не надто цікавило, яку фактично виконану роботу вони так недешево оплачують, як на діяльність підприємства впливатиме результат цієї праці.

При цьому у першому кварталі цього року підприємство при валових доходах в майже 11 мільйонів гривень не посоромилися задекларувати 546 тисяч гривень збитків.

Це - класичні ознаки мінімізації податків, вирішили податківці. Виявилося, що підприємство умисно завищувало задекларовані показники з податку на прибуток у частині витрат на оплату праці.

Загалом після перевірки цього підприємства, що торгує товарами широкого вжитку, податківці донарахували 142 тисячі гривень податків та фінансових санкцій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Василь Показати IP 21 Липня 2010 10:07
Так шо з чоловіком? Раз податківці не кажуть - стопудов відкупився
Fantom Показати IP 21 Липня 2010 16:54
Та все добре з ним) гроші тратить )))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus