USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

ДТП в центрі Луцька: збили жінку

31 Березня 2014 10:21
Аварія трапилася у центрі Луцька. Під час ДТП постраждала жінка, її збив легковик.

Пригода сталася по проспекту Волі, - про це напсав один із лідерів Автомайдану на Волині Сергій Поха у соціальній мережі.

З його слів, постраждала не має претензій до винуватця аварії. Тому протокол не складали. Однак жінка усе ж скаржилася на біль в голові та нозі. "ВАЗ збив людину, працівники ДАІ повідомили, що потерпіла не має претензій та хотіли відпускати водія", - написав він. Також він додав, що водій пропонував гроші потраждалій, «щоб тихенько все зам'яти».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Анонім Показати IP 31 Березня 2014 11:07
Доволі дивний коментар. Подія відбулася на пішоходному переході. Явне порушення ПДР водієм. В нас в країні ПДР вже зовсім на всі 100% відмінені? А автомайдан сприяє ще більшому хаосу?
Факт до Анонім Показати IP 31 Березня 2014 11:28
Закон про заборону "порішати" не прийняли.
тверезий до Анонім Показати IP 31 Березня 2014 22:16
Якщо навтіь подібна дтп відбулась на пішоходному переході, не в усіх випадках винним є водій.....адже згідно ПДР (які анонім не знає або забув) пішохід має перевагу але може перходити дорогу тільки тоді коли переконається в тому що це безпечно для нього та інших учасників дорожнього руху, тобто впевнившись в тому що водій його пропускає. І пішоходам забороняється раптово виходити на проїжджу частину, в тому числі на пішохідний перехід (чим нехтують добра половина пішоходів). Я страраюсь завжди пропускати пішоходів коли я завчасно бачу їх намір перейти дорогу....але вибачте є такі що виходить буквально перед капотом і ще пальцем біля віска крутить мол він на переході а я сліпий не бачу...
Оксана Показати IP 31 Березня 2014 12:22
А чи не здається вам дивним те, що останнім часом аж забагато тих ДТП ????? Можливо не мішало би усіх водіїв відправити ще раз до школи, але за умовою, щоб учили, а не купували ?!?
Знаю Показати IP 31 Березня 2014 12:26
Водій є лідером ПС.
ДжеДаї Показати IP 31 Березня 2014 13:33
Яка різниця, має претензії потерпіла чи немає? Водій порушив ПДР - має нести покарання згідно Закону незалежно від свого статусу!!! Тоді з часом порядок на дорогах буде.
Юрій Показати IP 15 Серпня 2016 23:51
Доброго дня я той водій якій збив цю жінку просто ви ж то нічого не знаєте ви ж не були там з боку ви такі всі розумні а просто якби ваш син чи дочка були би там чи даже ви самі тоб не були такі розумні . а тепер розказую коли на зупинці біля першої лікарні я обігнав тролейбуса водій пасата б 3 перд тролейбусом рііско виєхав і мене підрізав вмене варіант був або в маршутку їхати навстрєчку. Або в пасата і тут я. Вирулюю і втой час ця жінка доречі вона дуже хороша людина доречі вона одна з кращіх медсестер с.Тростянці я знаю що я винен що моя автівка не догальмувала всьогож менше як пів метра алеж ви ж розумникі незгадуєте кориспонденти що водій того пасата вийшов і почяв мене копати і віднього перегар був ні це неважно вас вас головне виного зробити і обісрати бо коли гаї приїхало то син його забрав і вони сматали і нічого я не докажу якщо з вас хтось має достоп до тих документів то я це писав що мене підрізали і той водій пасата був нетверезий а ця жінка мила сама. Мені сказала що синку вибач що я там. Ото казала я ж справді бігла на маршруку і неглянула на дорогу і да я їй пропунував давайте я оплачю лікування або возміщю ваш ущерб і я не тікав я ніс відповідальність. Була і прукаратура і слідство я виплатив всі штрафи і я не багатий я простий водій вантажівкі просто недай бог вам або вашим ріднім так попасти. А тим умнікам правил ДР раджу поїздити за рулем хочби трохі і будуть знати що таке підрізати що таке коли пішиход говорить по тл і даже не диветься куди іде а водій сивіє коли вони метер перед ним і да моя швидкість була 67км/год

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus