USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

ДТП автобуса і мотоцикла: двоє загиблих. ФОТО

9 Серпня 2011 10:15
У Нововолинську автобус зіткнувся із мотоциклом: водій і пасажир двоколісного транспортного засобу загинули на місці події
Автопригода трапилася у неділю 7 липня о 22:30 приблизно на 75-му кілометрі автодороги Ковель – Жовква, повідомили в УДАІ УМВС у Волинській області.
Водій автобуса марки «I-VAN» рухався з боку Володимира-Волинського в напрямку Львова.
На згаданому відрізку шляху при здійснені маневру повороту ліворуч він зіткнувся з мотоциклом марки Suzuki, який рухався назустріч.
Мотоцикл був без номерних знаків, тобто не зареєстрований у встановленому порядку.
27-річний водій і 15-річний пасажир були без мотошоломів. Обоє загинули на місці події.
Обставини зіткнення встановлюються.
Працівники міліції вкотре застерігають і самих водіїв скутерів, і їх батьків – оскільки зазвичай за кермо сідають молоді люди, а часом і діти – про те, що непоправне лихо може статися при найменшій похибці, як було і цього разу.
Правоохоронці нарікають, що часто водії та їх пасажири не використовують шоломів, трапляється, що їдуть у нетверезому стані, нерідко вибираючи при цьому небезпечну швидкість.
Наголошують: розплата при цьому за таку необачність та халатність – власне здоров’я, а то й життя.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 70
пасажирка Показати IP 12 Серпня 2011 15:45
страшна аварія... комусь коштувала життя, мені лише подряпина легка і шоковий стан і дякувати Богу діти цілі... співчуваю родичам загиблих, співчуваю шоковому стану усіх моїх попутчиків та нашого любязного водія.
Коля до пасажирка Показати IP 12 Серпня 2011 23:52
Я брат загиблого 15-ти річного хлопця. Прошу вас надати хочаб якусь інформацію про обставини трагедії. 0969495247 Дякую
Света до пасажирка Показати IP 19 Вересня 2011 20:44
ну да любязний СКОТ!!!!!!
Onyx до Света Показати IP 5 Квітня 2013 00:03
это те два полудурка которые синие ехали на мотоцикле, туда им дорога, из-за этих уродов чуть целый автобус людей не погиб! Так что думай что говоришь!
Коля Показати IP 12 Серпня 2011 23:49
Шановні пасажири Я брат загиблого 15-ти річного пасажира. Ми проводим незалежне розслідування трагедії. Очевидці допоможіть будь ласка встановити правду.0969495247 або e-mail: [email protected] P.S.Міліція працює на того хто більше платить
пасажирка Показати IP 13 Серпня 2011 12:01
не знаю що дасть мій дзвінок ,але кажу зразу-ми їхали повільно і при повороті призупинилась марштурка а далі як пуля в нас влетів мотоцикл,а при їхній швидкості 210... і ми його не бачили й не чули,отож вони дійсно летіли як пуля..секунда півтори і все.. на жаль це так і ніхто мене не підкупляв і не звязувався зі мною та й не збираюсь брехню говорити.. я людина,яка боїться Бога...
теж пасажирка Показати IP 16 Серпня 2011 22:47
Шановний брат загиблого, я теж була в автобусі в момент аварії. ніхто зі мною не звязувався і точно не підкупляли. Ми справді почали тормозити для того щоб повертати, та не вспіли повернути як і відчули і почули страшний удар.це була справді велика швидкість так як ми навідь не почули звуку мотора мотоцикла. Від удару автобус трохи повернуло, та в момент зіткнення ми їхали прямо. Співчуваю родичам і друзям потерпілих.
Коля Показати IP 17 Серпня 2011 23:45
Гаїшники Вас правильно проінструктували.Тільки швидкість була встановлена пізніше і не 210 а 200 плюс мінус 20.І чого власник маршрутки ремонтував її на штраф-майданчику.Я розумію що ви перелякані, але шофер маршрутки ступив.Є свідки, що винен водій та вони бояться переслідування.
теж пасажирка Показати IP 18 Серпня 2011 11:55
Коля, особисто я з гаїшниками взагалї не розмовляла так як пішла з місця аварії раніше всіх (я з дитиною малою була). яка швидкість мотоцикла - плюс чи мінус 20 км - не має значення.навідь якщо 180 вона була - то цього достатньо.
теж пасажирка Показати IP 18 Серпня 2011 11:58
а свідків вини водія і бути не може так як на місці аварії крім нас ще пару хвилин нікого не було!А те що ми знаємо - ми вже вам сказали.Нам теж шкода загиблих, та говорити не правду нам не має сенсу.
теж пасажирка Показати IP 18 Серпня 2011 12:26
...а те що ми їхали прямо в момент зіткнення, і не встигли ще повернути - видно навідь по фото...подумайте в якому місці був би розбитий автобус якби ми почали повертати, не пропустивши мотоцикл.
пасажирка Показати IP 19 Серпня 2011 11:24
свідків що водій винуватий чи ні не було там.. і де вони взялися? це просто цікаво як для мене. хвилює одне, чому Микола не хоче подовитись на події з іншої сторони-по перше -водій не смертник і віз(не гнався) дорослих та дітей, а по друге- всі говорять одне- влетіли б вони в салон нас вже б не було... і ми б тобі ні слова не написали....шановні батьки!!!!! зверніть увагу на дітей які гасають на мотоциклах-не це так інше ДТП може трапитиь з ними, не вони так невинні люди можуть загинути!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! а можна не писати з пустого в порожнє а якось реально обговорити ці моменти ДТП і поставити хоча б нежирну крапку над всіма І.. бо останнє слово все таки буде за судом.
Коля Показати IP 19 Серпня 2011 13:56
Шановна пасажирка уважно роздивіться фото де стоїть маршутка.Якщо ви їхали прямо і не встигли повернути то було б лобове зіткнення і мотоцикліст і пасажир був би в салоні. Скажіть будь ласка чому власник маршутки сховав водія, його небуло на відтворені подій? Чому власник автобуса працює в органах міліції і не був відсторонений від роботи? Чому приховуються докази? А на рахунок свідків - вони є тільки свідчень ніхто давати нехоче бояться проблем з міліцією. Так вони нас бережуть! А як на вашу думку справедливий буде суд якщо власник автобуса працює в органам міліції.
Коля Показати IP 19 Серпня 2011 14:18
а на фотографіях шановні ви бачите автобус який вже повернув. Це як виходить автобус зупинився в нього врізався мотоцикл а тоді поїхав далі? І згадайте де стояв автобус після зіткнення!!! І про яке порожнє ви пишите коли можливо суда і не буде!
теж пасажирка Показати IP 19 Серпня 2011 15:05
ми їхали по своїй полосі а мотоцикл по своїй, вони їхали зі сторони автостанції а ми з 15-м-н. Вони влетіли туди куди і мали влетіти, в сторону водія - лобового не могло бути так як кожен був на своїй полосі! а от свідки які бачили звідки їхав мотоцикл точно були і є! від удару автобус розвернуло! я вже це писала! якби ми вже повернули на той момент - то або вони їхали від базару або вони б влетіли не в те місце! (хто з Нововолинська той зрозуміє) а от хто і де працює - це вже взагалі не доречно, таке могло б статися з кожним!
теж пасажирка Показати IP 19 Серпня 2011 15:06
а водія не ховав ніхто! йому треба була медична допомога на той момент!!
теж пасажирка Показати IP 19 Серпня 2011 15:10
і нам не треба на фото дивитися - ми там були! ви спочатку взнайте звідки їхав мотоцикл!якби ми вже повернули то, скажіть будь ласка як мотоцикл міг в нас в"їхати з такого ракурсу якщо вони рухались зі сторони автостанції?!
пасажирка Показати IP 19 Серпня 2011 15:12
я мала на увазі, Микола, що наша писанина вже нічого не дасть..... коли ви пишите про те де стояв автобус і як, то як же не бути тут суду7 я закінчую свої коменти, мені нерпиємно сюди заходити..... в мене є свої переживання на душі і моє життя та моєї крохи не буде байдужим для мене ніколи при любій швидкості і виду транспорта.. не кажу вже про інших пасажирів..всі люди..
теж пасажирка Показати IP 19 Серпня 2011 15:12
і якщо чесно, набридло тут щось доказувати! ви хотіли взнати як все було, а самі чомусь спорите і доказуєте те що самі собі придумали!
Коля Показати IP 19 Серпня 2011 22:58
Придумують ті дядьки що в кабінетах в пагонах позажерались, до яких бех взятки і йти не варто ба воно свою сраку з кріла не підійме!!!!!!!!!!!!!!!!
Невідомий Показати IP 24 Серпня 2011 22:39
я скажу одне Водій тут не виний з тим хлопцем не винні це всьо водій!!!
Невідомий Показати IP 28 Серпня 2011 00:44
якщо не знаеш хто його шеф маю на увазі водія автобуса то не потрібно говорити!!! І то шо ти там всіх хочеш підговорити в це тобі ніхто не повірить! буде суд і все стане ясно!
Невідомий Показати IP 29 Серпня 2011 10:27
взагаліто пора визнати що мотоциклісти були неадикватні .... і самі винуваті...хватить винити волія автобуса.Він також людина і має сімю і він аж ніяк нехотів щоб це трапилося.Це наука...(що горілка робить з людьми).ХЛОПЦІВ ШКОДА І Я ДУЖЕ СПІВЧЮВАЮ АЛЕ ВИНИТИ НЕВИННУ ЛЮДИНУ НЕПОТРІБНО....
невідомий до Невідомий Показати IP 8 Вересня 2011 22:23
навіщо писати що хлопці були пяні ви зними пили?я з цим водіем їздила не один раз якби він не розмовляв під час того як за кермом то цього не було б
каспер Показати IP 8 Вересня 2011 22:01
З чого ви взяли шо водії були неадикватні і хто був за кермом мотоцикла.А що робить "пиво" з маршучиками,коли вони пють після кожного рейсу на кінцевій зупинці????????????
невідомий Показати IP 9 Вересня 2011 08:57
Якщо шофер вважае себе не винним чому ще досі не поговорив з батьками загиблих хлопців.Так як себе повів ОлегГ поводять нелюди Бог йому судья!!!!! А на рахунок того що знаходячись на рейсі шофери пють пиво на кінцевій зупинці це бачила неодноразово!!!
!!!! Показати IP 11 Вересня 2011 10:42
Маршручик винен він не пропустив мото він думав шо проскочить а невийшло...А тиї люди шо були в маршрутки бояться казати як всьо було..
пасажири до !!!! Показати IP 14 Вересня 2011 10:33
якби ти хоч бачив цих пасажирів та з ними розмовляв, то ти б цього не писав- .А тиї люди шо були в маршрутки бояться казати як всьо було.. граматику свою підтягни, а то так вже по сільському....
пасажирка Показати IP 13 Вересня 2011 16:52
люди, якщо ви нічого не бачили і близько там не були не пишіть дурню.. чому ОлегГ та ще й з поламаною ногою мав говорити з їхніми батьками???..........я не боюсь нікого і все що було ми вже сказали!!!!!!! він не пив(то ж є експертиза) і не розмовляв, на це й екскурсовод був ... і пасажири чемні й тверезі були, нормальна була група... не беріть гріх на душу.. Бог є!
Інна Показати IP 13 Вересня 2011 18:15
Хочу заступитись за водія.Мене на місці аварії не було,але я неодноразово їздила у далекі єкскурсії саме з цим водієм.я їздила з малою дитиною і можу вас запевнити що таких хороших водіїв нажаль одиниці,я жодної хвилини непереживала за своє життя.Людина він дуже стримана,їздить дуже обережно,і ніколи я небачило щоб він навіть у вечері після поїздки вживав алкоголь. Тому люди добрі несудіть незнаючи і небачучи.
!!!!!!!!!!!! до Інна Показати IP 22 Листопада 2011 11:00
Я ТАКОЖ НЕОДНОРАЗОВО ЇЗДИЛА З ЦИМ ШОФЕРОМ І ХОЧУ СКАЗАТИ ,ЩО ДІЙСНО ВІН ПОСТІЙНО РОЗМОВЛЯВ ЗА КЕРМОМ ,ЛЮДЕЙ ВОЗИВ ,ЯК ДРОВА,ГАНЯВ, ЯК СУМАШЕЧШИЙ І ПО ОБОЧИНАХ,І З ДУЖЕ ВЕЛИКОЮ ШВИДКІСТЮ З ПОВНИМ АВТОБУСОМ ЛЮДЕЙ.Я МОЛЮ БОГА, ЩОБ ВІН БУВ СПРАВЕДЛИВО НАКАЗАНИЙ!!!!!!!!!!!!!
---- Показати IP 19 Вересня 2011 20:51
жаль що поломана тильки нога....ище б голова
*** до ---- Показати IP 18 Січня 2012 23:22
Думай шо пишеш...Все в нашому житты як бумеранг
невідомий Показати IP 20 Вересня 2011 21:16
люди добрі чому ви всі жаліете водія він живий а чому ніхто не пожаліе загиблих хлопців?
пасажири Показати IP 21 Вересня 2011 17:51
не те , щоб водія всі тут жаліли, а просто висвітлили інформацію щодо його невинності.. бо їм видніше як себе він поводив в дорозі та й усі пасажири з повітря не взяли позитив.думки про нього...і якщо ви вмієте читати, то мабуть побачите свівчування родичам загиблих ще десь в 2му коментарі від Пасажирки! ви мабуть і самі не знаєте чого хочете.... З приводу----- 19 вересня 20:51 жаль що поломана тильки нога....ище б голова--- То таких Бог так і карає. Бо що людині бажаєш те й до тебе вертається... з часом переконаєшся у цьому,видно ти ще зовсім молодий, що таке пишеш...
...................... Показати IP 8 Жовтня 2011 23:45
А може хтось знае коли мае бути суд?
???? Показати IP 22 Жовтня 2011 17:19
Винен шофер автобуса тому що непропустив Мотоцикл і все
... до ???? Показати IP 20 Листопада 2011 21:14
а те що байк їхав 200 кмгод в населеному пункті, то все внормі я так розумію... Якщо в нього постійно була така манери їзди, то рано чи пізно таке мало статись. Жаль тільки що наукою стала смерть :(
????? до ... Показати IP 22 Листопада 2011 10:49
Цікаво,звідки ви знаєте ,яка в нього постійно була манера їзди????? ВИ ЩО З НИМ ЇЗДИЛИ??? ЧИ ЩО???
АНОНІМ Показати IP 20 Листопада 2011 15:42
Цікаво ,а хто придумав ,що в шофера маршрутки була поломана нога? Ніяка нога в нього не була поломана!!!!Просто дійсно на місці дтп його сховали!!!!!І ще одне. Всі так захищають його, а він ходить і відкрито сміється в очі родичам загиблих хлопців!!!!!!!!!!!І про яку порядність шофера тут можна говорити...Я сподіваюсь ,що він все-таки буде наказаний...У нього також є діти ,і хто знає ,що чекає на них...
Показати IP 21 Листопада 2011 19:48
ДОЦЯ ИННА з твоим батьком я издила не один раз и скажу так СКОТИНА ВИН.БИДЛО .АЛКАШ(на свои очи бачила як вин пив),ЯКЩО ВИН ПРАЦЮЕ НА МЕНТА ТО ЦЕ НЕ ОЗНАЧАЕ ЩО ЙОГО НЕ БУДЕ ПОКАРАНО!!!!ПОКАРАННЯ НЕ ЗА ГОРАМИ!!!!
,,,, Показати IP 25 Листопада 2011 18:48
А почему пасажиры рейса того вечера,не рассказывают,что шофер маршрутки чуть не сбил мужчтну???
невідомий Показати IP 28 Листопада 2011 11:06
не збив там одного то забрав тут життя двох молодих людей.............
;;;;; Показати IP 10 Грудня 2011 21:39
а шоферу дибілу нас...ти що він зробив в нього є ким прикритись козлові!!!!!!!!!Але ще є Бог!і він про це забув
Очевидець Показати IP 17 Грудня 2011 18:19
а мотоцикол чій був
Людина Показати IP 26 Грудня 2011 11:04
Як можна спокийно спати и ходити по земли знаючи,що вбив двох людей,и ще й нагло видпиратись??? Безнаказанно ничого не проходить.Частише за грихи батькив видповидають ДИТИ!!!!!("а мотоцикол чий був"-це вже якось нагло и не доречно.)
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Показати IP 3 Січня 2012 11:17
Якщо не знаєш ПДР не говори
??? Показати IP 9 Січня 2012 22:26
НА ВСЕ СВИЙ ЧАС!!!!
""""" Показати IP 18 Січня 2012 13:35
Якщо руки по плечі в крові---то їх уже не відмиєш нічим!!!!!
???? Показати IP 18 Січня 2012 17:35
Менше потрібно пити......то булиб живі ...шо хотіли то і мають)
??? Показати IP 18 Січня 2012 17:46
Хто вбив людей???????......то так воно називається......самі недумали що роблять ні один ані другий.....Добре шо є кого винити....а перш ніж казати шо хтось їм винуватий то раніше подумайте(((((((((
!!!!! Показати IP 18 Січня 2012 23:54
Якщо руки по плечі в крові---то їх уже не відмиєш нічим!!
****** Показати IP 19 Січня 2012 00:30
То може будете вбивати всіх хто п"є-ви ж напевно "БОГИ" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
**** Показати IP 19 Січня 2012 20:15
До чього тута боги ..?? Просто змирыться ...ныхто ныкого невбивав....самы себе убили!!!!!!!!
777 Показати IP 20 Січня 2012 13:20
Якщо руки по плечі в крові---то їх уже не відмиєш нічим!!
### Показати IP 20 Січня 2012 13:35
Ти на все життя останешся ВБИВЦЯ-змирися з цим!!!!!
***** Показати IP 20 Січня 2012 21:18
Та хто ви такі щоб таке говорити......????Вони самі себе вбили(
??? Показати IP 20 Січня 2012 21:23
Хто ти така чі такій......щоб такі страшні слова говорити як(вбивця)...ти взагалі хто ТАКЄ шо тобі дали дозвіл таке говорити....???
людина Показати IP 21 Січня 2012 09:49
так званi прокурори, винити когось завжди легко, а подивитись правдi у вiчi тяжко, хлопцiв шкода однозначно. я сам керую мотом i iздив зi швидкiстю за 200, це затягуе як наркотик, i з часом здаеться шо ти асс.але правда гiрка, ми люди i бiльш нiж можем не зробим. при 200км.за годину за 1секунду пролiтаеш 55.5 метра, от i спробуй зреагуй. водiя маршрутки винити нема чого,i вiн не ходить i посмiхаеться, я його бачив, на людину тяжко дивитись.
!!! Показати IP 21 Січня 2012 13:17
ВБИВЦЯ-на все життя!!!
""" Показати IP 21 Січня 2012 13:19
ЯК БИ ЦЕ СТАЛОСЯ З ТВОЭЮ ДИТИНОЮ......АЛЕ ЩЕ ВСЕ ЖИТТЯ ВПЕРЕДІ ...
жанна Показати IP 21 Січня 2012 13:33
а той шо посадив дитину на мотоцицкл i розiгнав його до 200 км то молодець? вiн не винен?
!!!!! до жанна Показати IP 6 Лютого 2012 14:11
Силою його ніхто не садив!!!
******* Показати IP 21 Січня 2012 13:34
А хто тобі дозволив зробити таке страшне-вбити?ТАКЕ став ти коли забрав життя двох людей.І БИДЛО даже не каєшся....
**** Показати IP 22 Січня 2012 10:21
Хто забрав життя??? бидло ті що загинули....Чого винити людину яка невинна.... як ви кажете......кожен отримав своє.....хто в житті був бидло той своє і має...
:::: Показати IP 22 Січня 2012 12:47
Та ти ж сатана в людській подобі!Як би ти мало хоч трохи якоїсь віри в Бога ,то не говорило б такого про померлих!Можеш молоти шо хочеш,але знайшо прощення нема і не буде...А за твої слова не буде і тобі.Багато людей молиться за те,щоб Бог цого наказав
!!!!!!!!!!!!!!! Показати IP 23 Січня 2012 13:23
Про померлих говорять або добре або нічого а за те що ви кажете"бидло ті що загинули"ви будете наказані Бог все бачить,і у вас також є діти!!!!!!!!
??? Показати IP 23 Січня 2012 20:33
Я нічього незнаю про цю аварію,але скажу одне так говорити і судити людей неможна. Бог є і Він все бочить, прощення в Нього є для кожної людини.
******** Показати IP 31 Січня 2012 13:19
Я бажаю Олегові Г тільки одне гнити так як гниє мій БРАТ!!!!!!!!!!!!
сергій Показати IP 10 Серпня 2012 16:53
люди добрі про шо ви говорите це бред сумашедших шофера пють пиво на кінцевій зупинці та шоб ти напелася смоли гарячої та олег наві пива не пе тим бачила що він смоктав а ти коля за свого брата матимеш гріх ось побачиш замість того шо шофера винити тиб краще подумав що нормальна лоюдина зі шв 200км по місту їхздите не буде атеза шо людей обзиваеш будеш мати дуже дуже великий гріх тебе ше біда ненавчила

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus