USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

ДТП на Волині: під колесами авто – 16-річна дівчина

5 Серпня 2013 13:31
16-річну волинянку збила автівка. Інцидент трапився у Луцькому районі. Постраждала – у лікарні, - йдеться на сайті волинської міліції.

Так, на автодорозі в селі Садів Луцького району 35-річний мешканець району, керуючи автомобілем «ВАЗ-2103», допустив наїзд на пішохода – 16-річну місцеву мешканку. Пригода трапилася під час зустрічного роз`їзду автомобілів.

Унаслідок ДТП дівчина з тілесними ушкодженнями госпіталізована у лікарню.

Наразі у справі відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.
Санкція статті, кажуть правоохоронці, передбачає штраф до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. Триває досудове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
тверезий Показати IP 6 Серпня 2013 21:39
пішоходи, дтвться на дорогу щоб не мати проблем і не шукати потім винного

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus