USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

ДТП у Луцьку: від «Лади» майже не залишилося переду

24 Листопада 2013 16:56
Жахлива аварія сталася вчора пізнього вечора на вулиці Стрілецькій в обласному центрі. Зіткнулися легковик «Лада» та мікроавтобус. Працівник Волинських Новин стала свідком аварії.

ДТП трапилася вчора, 23 листопада, о 22.30 біля супермаркету «Наш край» (колишній магазин «Силует»).

Зі слів очевидців, від передньої частини «Лади» майже нічого не залишилося. На місце події приїхала міліція та швидка. Викликали і пожежників, тому що легковик димів.

Водія витягували з автівки хвилин 10, витягли без ознак життя. Живий він чи ні – наразі невідомо, його забрала карета швидкої.

Пошкоджену «Ладу» забрали опів на 2 ночі.

Як розповів водій буса, він помітив, як по зустрічній смузі на великій швидкості їде легковик. Чоловік намагався виїхати на іншу смугу, проте аварії уникнути не вдалося.

Офіційний коментар правоохоронців Волинські Новини опублікують згодом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus