USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Убивць охоронця луцької фірми засудили до довічного ув’язнення

8 Квітня 2015 17:59
Дослухавшись до доводів прокурорів, Апеляційний суд засудив двох убивць до довічного ув’язнення.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури області.

Нагадаємо, 7 жовтня 2014 року в Луцьку 61-річний батько та його 39-річний син убили сторожа однієї з комерційних фірм обласного центру та намагалися убити свідка злочину.

Зловмисники, старший з яких уже був неодноразово засуджений за вчинення корисливих злочинів, хотіли обікрасти фірму, проте на заваді їхнім намірам став охоронець.

Згідно з повідомленням прокуратури, молодший зі злочинців вистрілив у нього з револьвера, а потім цим же револьвером завдав 35 ударів по голові. Його ж співучасник кілька разів ударив жертву ножем у голову та шию.

Викравши з фірми телевізор, мобільний телефон та відео-реєстратор, злочинці хотіли втекти, однак побачили, що до сторожового приміщення наближається чоловік, який може їх помітити.

Щоби не залишати свідка злочину, батько з сином накинулися на нього та збили з ніг, а потім завдавали ударів кулаками та ножем. На щастя, чоловік зумів вирватися та покликати на допомогу випадкового перехожого, з яким вони і затримали убивць на місці злочину й передали в руки правоохоронців.

Згідно з вироком Луцького міськрайонного суду вбивцям було призначено покарання у виді 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Не погодившись із таким вироком, прокуратура Волині оскаржила його в апеляційному порядку.

Апеляційний суд Волинської області задоволив апеляційну скаргу прокуратури. Відтак убивці сядуть за грати довічно.

Окрім того, вони повинні сплатити родині убитого шістсот тисяч гривень моральної шкоди.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 8 Квітня 2015 20:24
Здається вбивці були мігрантами

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus