USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Фанати «Динамо» та «Бешикташа» влаштували бійку перед матчем

6 Грудня 2016 22:20
В центрі Києва, поблизу Майдану Незалежності, фанати футбольного клубу «Динамо» напали на вболівальників турецької команди «Бешикташ».

Відповідні фото розміщені на сторінці спільноти Troublemakers & Ultras Action Вконтакті. Повідомляється, що сутички за участі вболівальників також сталися в провулках біля Майдану, - повідомляє Громадське.

В результаті сутичок одна людина постраждала.
«У результаті бійки один громадянин іншої держави постраждав. Наразі його відправили у лікарню»,— повідомили в прес-службі Нацполіції

У свою чергу, фанати «Бешикташ» на Майдані топтали прапор «Динамо».
Працівники ресторану Turkish Grill розповіли порталу "Страна" подробиці сьогоднішнього погрому в центрі Києва на вулиці Басейній, неподалік від "Олімпійського".

Зі слів співробітників, в бійці фанатів "Динамо" і "Бешикташа" (останні перебували в ресторані) брали участь близьк сотні людей. Пізніше підтяглася Нацгвардія, яка почала їх розбороняти.

Як повідомив порталу один із фанатів "Динамо", нинішній напад на турків - помста за те, що нібито 20 турків з ножами напали на київських уболівальників. Таким чином сьогоднішній напад могло бути актом помсти з боку "Динамо".

Правда, офіційно цю історію не підтверджують. Поліція навпаки говорить про напади на турецьких уболівальників.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus