USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Ґвалтівника, який два дні тероризував Луцьк, затримали?

10 Вересня 2009 16:43
Учора в Луцьку правоохоронці затримали підозрюваного у скоєнні двох спроб згвалтувань. Про це 10 вересня інформує репортер «Волинські Новини».
 
Як стало відомо «ВН» із джерел, що заслуговують на довіру, ще вчора ввечері у луцький медзаклад у стані інсулінової коми доправили чоловіка, якого правоохоронці підозрюють у скоєнні двох спроб згвалтувань.
 
Життя його жертв, які теж потребують допомоги медиків, – поза небезпекою. Хоча у 10-річної дівчинки, що постраждала 8 вересня, діагностували забої, переломи і струс мозку, а молода жінка, яку збоченець перестрів надвечір 9 вересня, мала колото-різані рани.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Аlex Показати IP 11 Вересня 2009 07:41
Питання до редакції ВН. Так затримали цього виродка чи ні?
в Показати IP 11 Вересня 2009 10:21
вчорашнім вечором (значно опісля цієї публікації) ГПЗ був повен міліції з бобіками і шаріками. Що це? обпеклися на киселі? чи таки зловили не того, і підозрюваний з інсулінової коми вже не вийде?
Анонім Показати IP 11 Вересня 2009 10:44
хто вам сказав, що його затримали. Якщо не знаєте, то не дезінформуйте людей!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Знаючий Показати IP 11 Вересня 2009 22:00
Нікого не затримали. В даний момент міліція обходить під'їзди сусідніх будинків. Слідчі говорили, що ще шукають. Мають два малюнки з опису свідків. Він десь більше тижня до цього тут шастав поблизу, дівчина з нашого під'їзду впізнала по фотороботу. По малюнку і я згадав, що бачив як біля нашого будинку схожий тип стояв і трохи дивно рухався.
Знаючий Показати IP 12 Вересня 2009 23:36
От тільки навіщо міліціонери розміщують на поштах оголошення, в яких вказано детально прізвище, ім'я, по-батькові, дату народження та конкретне місце проживання жертв нападів? На мій погляд, трохи неетично з огляду на тип злочину. Хай би краще все про цього збоченця (бачив два фотороботи), місце злочину. А навіщо ж вказувати детальні особисті дані жертв, на яких нападали? Журналісти з етичних міркувань цього не роблять, так рідна міліція рада старатись
Анонім Показати IP 14 Вересня 2009 09:55
Серце розривається, коли думаєш про тих дітей, над якими так познущалося те падло. А що ж наша міліція, яку ми утримуємо??? Де фотороботи на зупинках???Де інформація на Волинському телебаченні, радіо пресі??? Що то за мовчання німе? От призидент їде на Волинь, то треба нагнати міліції, а те що дітей покалічили - якось обійдеться????
Colonel Показати IP 16 Вересня 2009 10:55
Ще один приклад "роботи" луцької міліції. Чоловічок з коми очевидно не вийде, так що вішай на нього все що хочеш, включоючи вбивство Гонгадзе та президента США Кеннеді. І злочин "розкрито" , і громадсьтка думка запспокоєна ( а що їм лохам, так і треба) і генеральська зірочка на погони. А справжні злочинці і далі будуть калічити дітей. От вам і "правоохоронці"
Анонім Показати IP 17 Вересня 2009 10:01
Ґвалтівник, як був так і є вчьора знову згвалтував дівчінку в районі Траянди. Невже в нас такі тупі мєнти. Поставде Крохмаля в наряд хай ходить дивиться за містом.
HDR Показати IP 19 Вересня 2009 13:57
У стані інсулінової коми? Може клофелінової (сумліваюсь, що мєнти так добре знаються на фармакольогії))? Інтєрєснєнько!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus