USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Гендиректора ПАТ «Ковельмолоко» впіймали на податкових махінаціях

23 Серпня 2013 18:44
Генеральний директор ПАТ «Ковельмолоко» порушив ведення податкового обліку, за що його притягнули до адміністративної відповідальності, - повідомляє «Під прицілом».

Так, директор підприємства, порушуючи ведення податкового обліку, занизив податок на додану вартістьсумою у понад 950 тисяч гривень. Своїми діями він порушив Закон України «Про податок на додану вартість». Власне через це його притягнули до адміністративної відповідальності.

Постановою судді Ковельського міськрайонного суду чоловіка знали винним та накладено адміністративне стягнення у виді штрафу сумою у 170 гривень.
Проте, чоловік не погодився з рішенням суду та подав апеляцію. У ній він зазначив, що не був присутнім на судовому засіданні і дізнався про постанову суду пізніше. Тому генеральний директор ПАТ «Ковельмолоко» просить поновити йому строк на апеляційне оскарження. Він також просить постанову суду скасувати, а адміністративну справу закрити.

Таким чином, розглянувши усі обставини справи, суддя судової палати з розгляду кримінальних справ апеляційного суду Волинської області постановив поновити строк на апеляційне оскарження.
Натомість апеляційну скаргу залишили без задоволення, а постанову судді Ковельського міськрайонного суду Волинської області – без зміни.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
вахів Показати IP 24 Серпня 2013 00:06
оть кожел, він со не понях мене?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus