USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.70 9.88

Волинянин викрав авто і ним же врізався в дерево

9 Серпня 2013 08:30
Правоохоронці встановили чоловіка, який незаконно заволодів автотранспортним засобом і через декілька метрів ним же врізався у дерево, інформують у прес-службі волинської міліції.

24-річний мешканець Локачинського району, перебуваючи у нетверезому стані, викрав автомобіль «ВАЗ-2104» з причепом «Фермер», власником якого є 31-річний мешканець району.

У повідомленні йдеться, що автотранспортний засіб був відчинений, а ключі знаходилися в замку запалювання. Цим він і скористався. Завів машину і поїхав. Оскільки навиків керування не мав, то проїхати йому вдалося метрів триста: чоловік врізався в дерево і пошкодив чужу огорожу.

Горе-водія забрала карета швидкої допомоги, але наступного дня його вже виписали
Правоохоронці встановили, що кримінальне правопорушення скоїв раніше судимий 24-річний житель сусіднього села.

Також правоохоронці розповіли, що викрадений автомобіль ремонту вже не підлягає.

Міліціянти стверджують, що 24-річний хлопець, окрім того, що раніше уже мав кримінальне минуле, підозрюється у вчиненні інших правопорушень.

Розпочаkb досудове розслідування згідно з частиною 2 статті 289 - незаконне заволодіння транспортним засобом - Кримінального кодексу України.

Санкцією цієї статті передбачена відповідальність у вигляді позбавлення волі строком від п’яти до восьми років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ну і до чого цей заголовок Показати IP 9 Серпня 2013 08:26
Скакати, скочити в гречку Розділ: Словники - Жанр: Фразеологічний словник Скакати, скочити в гречку в ролі прис. — зраджувати своїй дружині; вступати в незаконні інтимні зв'язки з сторонньою жінкою. До січового товариства вступали і жонаті, і нежонаті, але доступ жінкам на Січ гостро заборонявся, так само заборонялося козакам баламутити заміжніх жінок, що називалося — скакати в гречку (Панч, Гомоніла Україна, 1954, стор. 226); Злі язики розпускали плітки, начебто його (Сидора Сидоровича) Жанночка скаче в гречку з Михайлом Чорногором (Дмитерко, Наречена, 1959, стор. 213); Голів тих знали ми чимало, — Куди їх потім заподіто?!. Бо кожен мав якусь замашку, Що викликала заперечку. Той заглядав частенько в пляшку, А той тайком скакав у гречку (Воскрекасенко, І всерйоз і жартома, 1960, стор. 26); — Дивіться, ще оступимось... Скочимо в гречку. — А чого б не скочити? (Мушкетик, Чорний хліб, 1960, стор. 105).

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus