USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Хлопчика, якого шукали кілька днів, знайшли мертвим

20 Жовтня 2012 12:16
Кілька днів правоохоронці розшукували шестирічного Сашка. Він в обідню пору 15 жовтня покинув Затурцівську загальноосвітню школу-інтернат. Знайшли хлопчика мертвим в одному з каналізаційних отворів у відстійнику очисних споруд.

Про це повідомили у СЗГ УМВС в області.

Під час огляду слідів насильницької смерті на тілі не було виявлено. Згідно із висновком судмедексперта, причиною смерті є утоплення.

«Знайшли тіло хлопчика за метрів триста від школи-інтернату», – розповів заступник начальника УМВС України у Волинській області Олександр Никитюк. «Очевидно, Сашко пішов навпростець до дороги, аби потрапити додому. Поблизу відстійника очисних споруд є близько десятка незачинених каналізаційних отворів, які позаростали травою. В один із них хлопчик і впав, а вибратися звідти не зумів», - додав він

Нині правоохоронці проводять досудове розслідування, під час якого приймуть рішення про перекваліфікацію кримінальної справи і нададуть правову оцінку дій персоналу школи-інтернату, а також посадових осіб, на балансі яких перебувають зазначені очисні споруди.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
miassol Показати IP 20 Жовтня 2012 13:02
Боже, як же шкода....((((((
Павло Показати IP 20 Жовтня 2012 15:06
СЗГ УМВС в області працює дуже погано! Раніше могли колегам-журналістам хоч відео надавати, коментарі слідчих, коли журналісти не можуть виїхати - а зараз? Кому така робота потрібна, тільки текстівки передавати?
Олег Показати IP 20 Жовтня 2012 21:38
Навіщо живуть такі батьки, матері, які віддають своїх дітей до притулку?! Це не суспільсвто - лайно!
Патріот Показати IP 21 Жовтня 2012 08:17
Де ж ті хвалені депутати,де їх робота?Чому гинуть діти?
Костя Показати IP 21 Жовтня 2012 15:29
Хто має відповідати за незачинені люки? коли цей бардак закінчиться.
що ж це робиться?? Показати IP 22 Жовтня 2012 08:44
Ну і хто віджповість за смерть безневинної дитини?? Маля й так страждало від розлуки з матір’ю, тому й намагалось усякими відомими йому стежками дістатися до неї... За ним особливо потрібно було стежити. Що це за виїхователі такі, які не вміють до дитини підхід знайти? Заспокоїти? Кого взагалі туди беруть, в ті інтернати? Якщо навіть у садочках наших такий низький рівень кадрів, що просто дивуєшся, як вони взагалі якусь освіту отримали... Господи, як шкода дитини.. так хотів до мами :(((((((((
D Показати IP 22 Жовтня 2012 09:30
Посадити тих, хто відповідає за ті довбані люки, то може інші позакривають. Он біля "Нашого Краю" на вул. Шевченка вічно люк привідкритий, біля Файної Окрайни теж, а в третю і першу школи повз ті люки ходить багато дітей.
Оксана Показати IP 22 Жовтня 2012 10:40
Сімя з села у якому живе моя сестра. Матір на похоронах дитини навіть вже плакати не могла. Дитину 1 вересня забрали з міліцією у інтернат, матір не хотіла її віддавати, бо йому лише було 6 років. Саму сімю у селі односельчани не вважаю неблагополучною, за 2 дівчатками дивиться бабуся, які живуть окремо метрів за 200 від батьківської хати. А 2 хлопчики жили з мамою і батьком. Так батько дюбить загалянути у пляшку, але у селі у звязку з безробіттям кожен другий чоловік заглядає у пляшку. Тому не можна говорити погано про поганих батьків, якщо соціальні працівники з райвно можуть вирішити долю дитини не зважаючи на думку нещасної матері. Може після того як хлопчик декілька разів втік у вересні треба було заспокоїтись і почекати поки хлопчина ще рік побуду біля батьків. Тим паче, що хлопчик ходив у дитячий садочок.
Світлана до Оксана Показати IP 22 Жовтня 2012 11:11
Про сім'ю: http://tsn.ua/ukrayina/volinskogo-pershoklasnika-znayshli-mertvim-u-kanalizaciyi.html В чем правда - брат (з фільму "Брат")?
ого Показати IP 22 Жовтня 2012 13:17
навіщо забирати дитину від батьків - якщо такий догляд у тому злощасному інтернаті. Директор інтернату мусив бити у всі дзвони що за 300 метрів люки повідкривані.А вони вже позаростали і нікому до того діла нема. Це суцільтна халатність освітян.І дитя загинуло з їх вини.
Лучанка Показати IP 22 Жовтня 2012 13:29
Вина в цьому виховательки, як дивилась за дитиною.Вона була повнстю на її відповідальності, от як ставлять до своїх обовязків ці вихователі, кому ми довіряємо своїх діток, а в садочках,думаєте вони кращі.Повводять діток гуляти, а самі ляси точать, а діток 25,куди біжать, вони також не вгледять.Слава Богу в Луцьку ще такого не було.А одо люків ,вон по Луцьку відкриті кругом щі нікому до цього не має діла.Це ми люди кончені, крадуть люки, за копійки продають алкаші, от і копійки вартує наше з вами життя.Це жах,як шкода малої дитинки, малого ангелятка,Бог забрав,батьки не потрібні, і нащо таким батькам Бог дає діток, а в нормальних батьків їх немає- це також кара Господня.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus