USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Кількість жертв лісових пожеж у Греції сягнула 94 людей

12 Серпня 2018 08:00
Кількість жертв пожеж у столичному регіоні Греції 23-24 липня зросла до 94.

Про це з посиланням на газету Ekathimerini повідомляє Європейська Правда.

Загалом у лікарнях після пожеж померли 11 людей.

30 постраждалих продовжують перебувати у лікарнях.

Цього тижня влада Греції оприлюднила список жертв пожеж – найстаршій загиблій було 93 роки, наймолодшою жертвою стало шестимісячне немовля.

Двоє загиблих під час пожеж лишаються неідентифікованими.

Нагадаємо, лісова пожежа спалахнула 23 липня за 40 км на північний схід від Афін. Поширення вогню відбулося дуже швидко через сильні пориви вітру. Основна версія причин загоряння - небувала спека. Влада також розглядає версію підпалу. Згодом затримали чоловіка, який ймовірно здійснив кілька підпалів в муніципалітеті Маратонас в східній Аттиці, де загинуло 91 людей в результаті лісових пожеж.

Згодом влада Греції прийняла рішення про знесення незаконних будівель через загибель майже сотні людей, які не змогли втекти через хаотично забудовані вулиці під час масштабних пожеж наприкінці липня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus