USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.70 9.88

Кількість жертв тайфуну Хагібіс в Японії зросла до 80

20 Жовтня 2019 20:18
У Японії кількість загиблих від тайфуну «Хагібіс» зросла до 80 осіб.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на Kyodo.

«У неділю кількість загиблих від тайфуну «Хагібіс», який спричинив масштабні повені в Японії, зросла до 80. Пошукові роботи ще не завершені», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що десятеро людей вважаються зниклими безвісти внаслідок повеней та злив.

За даними Агентства з ліквідації пожеж та стихійних лих Японії, кількість затоплених та пошкоджених через тайфун будинків становить 56 тисяч 753, що перевищило показник у 51 тисячу пошкоджених будівель внаслідок злив минулого року на заході Японії, в результаті яких загинуло понад 200 осіб.

Тайфун «Хагібіс», що пронісся Японією минулого тижня, став найпотужнішим у країні за останні 60 років. За даними метеорологів, тайфун приніс до 40 відсотків річних опадів. Пориви вітру в епіцентрі тайфуну перевищували 200 кілометрів за годину.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus