USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Кого били й що крали у волинян в новорічну ніч

2 Січня 2014 22:29
Навіть у святкові дні злочинці не відпочивають. Одні, розігрівшись оковитою, випробовують кулаки. Інші, зважаючи на безтурботний настрій земляків, обкрадають їх.

Згідно з повідомленням прес-служби міліції, в селі Жиричі Ратнівського району жертвою забіяки став 30-річний чоловік. Тілесні ушкодження йому спричинив на 5 років молодший чоловік, який також є мешканцем Ратнівщини. А сама бійка сталася 1 січня близької 6-ї години вечора, інформує Волинська газета.

Від кулаків постраждала також жінка з Ківерцівського району. Тілесні ушкодження 41-річна жертва отримала від односельчанина, на 3 роки за неї старшого.

А 17-річна студентка постраждала від злочину з дещо іншої «опери». Новий рік дівчина зустрічала в одному із розважальних закладів Ковеля. Та близько першої ночі помітила, як лишилася без сумочки з грішми та мобільного. Правоохоронці встановили, що до крадіжки причетний 36-річний житель міста. Відпочиваючи в тому ж кафе, що й студентка, чоловік не міг не прихопити речі із сусіднього столика, які лежали без нагляду.

Гроші, сумочку й телефон дівчині повернули. А щодо крадія вирішується питання про притягнення його до кримінальної відповідальності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Paulo Показати IP 3 Січня 2014 10:11
Тут в міліції подвійний виграш: власник мобіли платить спонсорські за знахідку, які ніде не обліковуються, а крадій за відмазку.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus