USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Конфлікт двох ядерних країн: Індія завдала удару по Пакистану вперше за 50 років

27 Лютого 2019 11:49
Індія завдала авіаудару по бойовиках у пакистанському місті Балакот. У відповідь Пакистан знищив два індійських військових літаки. Конфлікт може ускладнитись тим фактом, що і Пакистан, і Індія є ядерними державами.

Влада Індії заявила, що удар був попереджувальним після нападу смертника, який стався напередодні. За словами міністра закордонних справ країни Віджая Ґокхале, бойовики планували нові атаки в Індії, пише «Радіо Свобода».

Операцію провели за 80 кілометрів від лінії розмежування, яка фактично є кордоном між підконтрольними Індії і Пакистанові частинами регіону Кашмір.

Внаслідок авіаудару, за даними індійської влади, було знищено багато бойовиків, включно з їхніми ватажками.

Пакистан оцінив такі дії Індії як вторгнення на територію держави, заявивши, що удар здійснили по лісовій місцевості, де бойовиків не було. Тож підняв власні бойові літаки для самооборони. Так, два винищувача Індії було ліквідовано.


Авіаудар, завданий Індією по території Пакистану, став першим за 48 років – з часу останньої війни між країнами у 1971 році.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Просто Показати IP 27 Лютого 2019 11:52
Вспишка - реакція, а не ахресор ахресор.... Тепер розбиратимуться. а не в Україні - Крим забрали, Донбас забрали, а ми все "Забезпечуємо мир Європі"
Клава Показати IP 27 Лютого 2019 13:14
нашим очільникам було не до ядерної зброї, вони більше - по грабунку, і, по можливості, безкарно..
пенсіонери Показати IP 27 Лютого 2019 17:17
А ще треба завдати нищівного потужного удару по ганебному крадію пенсій петру порьошеньку, щоби нікому не виникало більше бажання красти пенсії в похилих немічних пенсіонерів! НАСТАЛА ПОРА ЗАБОРОНИТИ ЗЛОЧИННУ партію БєПєПє ЗА АНТИУКРАЇНСЬКУ ДІЯЛЬНІСТЬ І РОЗКРАДАННЯ ПЕНСІЙ В ПЕНСІОНЕРІВ А ЗЛОДІЯ петра порошенка І ЙОГО ПОПЛІЧНИКІВ-БАНДИТІВ ПРИ ВЛАДІ З КОНФІСКАЦІЯМИ НАГРАБЛЕННОГО В ДЕРЖАВИ І ПЕНСІЙ В ПЕНСІОНЕРІВ ПОСАДИТИ ДОВІЧНО В ТЮРМУ!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus