USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 42.65 42.95
  • PLN 9.76 9.94

Контрабандисти сховали товар у паливний бак

29 Грудня 2010 10:35
На українсько-польському кордоні у Волинській області піймали порушників, які везли з України в Польщу тютюнові вироби, та ховали їх, використовуючи конструктивні особливості авто чи спеціальний тюнінг.

Чергових сигаретних контрабандистів піймали на кордоні у вівторок, 28 грудня, - повідомили у відділі з питань взаємодії зі ЗМІ та зв’язків з громадськістю Держприкордонслужби України.

В пункті пропуску «Ягодин» у двох українців конфіскували «Мерседес» та «Рено» У «Мерседесі» 330 пачоч сигарет були сховані у переобладнаному паливному баку. А в «Рено» 300 пачок сигарет заховали у вихлопну трубу, арки коліс та підголівники сидінь.

У цьому ж пункті пропуску громадянин Польщі позбувся автомобіля «Полонез». Він ховав 130 пачок сигарет у порожнині коробки передач та під обшивкою сидінь.

Іншого його співвітчизника викрили в пункті пропуску «Устилуг». В переобладнаному газовому балоні його «Ауді» знайшли 280 пачок сигарет.

Загалом, з січня по грудень цього року прикордонники вилучили майже 4 мільйони 70 тисяч пачок контрабандних сигарет та 1233 автомобілі, які використовувалися для незаконного перевезення товарів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus