USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Ковельчанин махав кулаками до прихожан прямо у церкві

21 Травня 2013 15:25
Хуліган напідпитку зірвав богослужіння та дав волю кулакам, коли прихожани ковельського храму намагалися його заспокоїти.

Про це повідомили у СЗГ УМВС України у Волинській області.

До ковельських правоохоронців за допомогою звернувся настоятель одного із місцевих храмів. Священнослужитель повідомив, що до приміщення церкви зайшов невідомий чоловік і почав хуліганити.

На місце події відразу вирушив наряд патрульної служби. Хулігана затримали. Ним виявився несудимий 48-річний місцевий мешканець.

Як встановили згодом, у храмі працює колишня дружина дебошира. Будучи напідпитку, чоловік прийшов з’ясовувати з нею стосунки. Усе це привело до припинення богослужіння. Коли прихожани спробували заспокоїти хулігана, чоловік дав волю ще кулакам.

Наразі у справі відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.

Такі дію караються штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років.

Триває досудове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus