USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Ковельчанин покинув на дорозі збитого чоловіка

8 Червня 2010 10:47
Завдяки оперативності інспекторів обласної Державтоінспекції на Ковельщині затримали водія, який уночі збив пішохода і покинув скаліченого на дорозі.

Про це повідомляє прес-служба обласного управління ДАІ.

7 червня четвертій ночі в Ковельську центральну районну лікарню звернувся 21-річний житель села Скулин Ковельського району. В хлопця була забита голова,на тілі – численні гематоми. Потерпілий не зміг одразу почснити, що з ним трапилося.

Однак оперативники районної ДАІ таки з’ясували, що хлопця збила машина. Було встановлено – до аварії причетний легковик «Жигулі». Водій наїхав на пішохода і втік із місця пригоди.

Автоінспектори разом із оперативниками райвідділу міліції терміново виїхали на місце аварії. Згодом у сусідньому селі Білин затримали 25-річного мешканця Ковеля, якого підозрюють у скоєнні аварії. Його звинувачують утому, що покинув на дорозі збиту людину.

Удосвіта 7 червня трапилася ще одна аварія – в райцентрі Камені-Каширському 21-річний водій автомобіля ВАЗ-217030 під час обгону недотримався безпечного інтервалу. Відтак, скоїв зіткнення зі скутером «Вайпер». За кермом мопеда сиділа 32-річна мешканка з Каменя-Каширського.

Унаслідок аварії жінка потрапила до районної лікарні. В неї - множинні забійні рани, закритий перелом лівої гомілки, відкритий перелом лівої п’яткової кістки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus