USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Кульова блискавка вбила жінку, коли та спала

12 Липня 2011 12:43
У селищі Заболоття Ратнівського району на Волині від удару кульової блискавки загинула господиня дому 46-річна Тетяна Глущук: смерть настигла жінку, коли та спала.
Очевидці кажуть, що останній удар блискавки того дня був о 23.10. І нібито саме цей удар влучив у будинок Глущуків. Про це інформує Волинь-нова.
У кімнаті, де спали господарі, стався потужний вибух. Господар, який схопився з ліжка від вибуху, побачив перед собою жахливу картину: у вікнах вибите скло, біля ліжка з протилежного боку кімнати на матраці лежала його дружина.
На крик батька позбігалися дочка, зять та двоє їхніх товаришів, які допізна займались ремонтом в будинку.
Зять помітив, що з розетки йде дим. Очевидно, саме через неї пройшла блискавка, а залишила вона дім через одне з вікон. І саме блискавка «скинула» Тетяну з матрацом з ліжка.
Жінка вже не подавала ознак життя, однак почали її рятувати.
Із Заболоттівської районної лікарні №2 викликали «швидку допомогу».
Коли потерпілу доставили в лікарню, то черговий лікар констатував її смерть. За його словами на тілі загиблої були опіки, волосся на голові обгоріло, одяг – також.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Вова Показати IP 12 Липня 2011 13:54
Як так блискавка через вікно влучила? Чи його просто не закрили? Цікаво,як так?
IgorOkCJ до Вова Показати IP 12 Липня 2011 14:14
"Зять помітив, що з розетки йде дим. Очевидно, саме через неї пройшла блискавка, а залишила вона дім через одне з вікон."
z Показати IP 13 Липня 2011 10:06
напевно щось в розетці було включене?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus