USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Лучанин ледь не згорів, бо заснув із цигаркою

14 Червня 2010 16:57
Волинські пожежні винесли з вогню чоловіка – потерпілий заснув у кріслі з цигаркою та обпік собі обличчя.

Про це інформує прес-служба обласного управління МНС.

13 червня близько 15-ї години увагу мешканців п’ятиповерхового будинку на бульварі Дружби Народів у Луцьку привернув густий дим у під’їзді. Стривожені лучани зателефонували на «101» і повідомили, що у квартирі на третьому поверсі трапилася пожежа. В приміщенні, ймовірно, перебуває господар.

Прибувши на місце події, бійці МНС одразу ж кинулися рятувати власника помешкання. Включивши апарати на стисненому повітрі, начальник варти Дмитро Абрамчук та пожежний Тарас Онупрійчук підійнялися драбиною у вікно третього поверху і увійшли у квартиру.

Практично одразу ж у димовому мороці вони розгледіли чоловіка. Непритомний 60-річний господар лежав на підлозі, а поруч горіло м’яке крісло.

Рятувальники відчинили двері зсередини, винесли погорільця з епіцентру пожежі й передали до рук медиків.

Хоча пенсіонер прийшов до тями ще у каретці «швидкої», медики наполягли на госпіталізації – у потерпілого діагностували незначні опіки голови.

За кілька хвилин рятувальники ліквідували пожежу в квартирі. Проте зажерливий немилосердний вогонь таки спепелив крісло, пошкодив стіни й стелю кімнати.

За попередніми даними, лихо трапилося внаслідок необережного поводження з вогнем господаря.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus