USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лучанин руйнував паркани на старих могилах

10 Травня 2011 12:01
У Луцьку на кладовищі, що на вулиці Володимирській, затримали місцевого мешканця, який руйнував паркани на могилах.
У провідну неділю дехто з мешканців обласного центру почув підозрілі звуки, які лунали з боку кладовища. Відразу з цього приводу зателефонували до чергової частини Луцького міськвідділу міліції. Про це повідомив Помічник начальника по взаємодії зі ЗМІ Луцького міського відділу УМВС України в області Олег Плазовський.
Через декілька хвилин дільничний інспектор міліції вже оглядав територію згаданого кладовища.
Яке ж було здивування міліціонера, коли він побачив, що молодик без усіляких докорів сумління руйнує парканчики на могилах померлих співвітчизників.
Вандала затримали. Ним виявився 37-річний непрацюючий мешканець обласного центру Віктор С., який в минулому мав проблеми з законом і вже попадав у поле зору правоохоронців.
Як з’ясувалось пізніше, зловмисник обирав могили, яким більше ніж сто років, і напевно знав, що ніхто вже не поскаржиться щодо неправомірності його вчинків, та й цемент на них уже не такий міцний.
Розбивши цемент, він забирав лише металеві парканчики, точніше, металеві труби від них, які пізніше за безцінь продавав випадковим перехожим, котрі й гадки не мали, звідки взявся цей «будівельний матеріал».
Наразі за цим фактом триває перевірка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
про життя Показати IP 10 Травня 2011 14:42
те що руйнує- то вандалізм.але люди добрі!кому на цвинтарі треба парканчик-від кого там городитися.Через те і мають наші цвинтарі такий вигляд що через ті парканчики не прибрати ні підійти до могили.Ніде у цивілізованому світі паркани на кладовищі не ставлять .
Ярослав Показати IP 10 Травня 2011 15:39
Цілком згідний. Для чого на могилах паркани робити? Зовсім не зрозуміло

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus