USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Беркут побив журналістів. ВІДЕО

19 Липня 2013 16:16
Щонайменше три журналісти постраждали під час розгону бійцями спецпідрозділу "Беркут" врадіївського мітингу в центрі Києва, - інформує ICTV.

Встановлені на Майдані Незалежності намети активістів "беркутівці" почали зносити опівночі. Спецпідрозділ бив людей, вихоплюючи з натовпу по одному.

Журналісти, які висвітлювали акцію протесту, теж потрапили під руку. Зараз відомо, що постраждали три журналісти "5 каналу". Серед них - Андрій Ковальов.

Лікарі зафіксували у нього забиття спини і голови, зараз він перебуває у лікарні.

"Зараз у лікарні. Болить спина. Вдарили по голові ..." Беркут "бив і штовхав безбожно з матюками. Налітали, два рази збивали з ніг. Виводили людей - затримували. В один момент навіть тиснули і збили з ніг мене і Олександра Архата. Ми знімали, знову і знову поверталися на Майдан. Відірвали гудзик, забій спини, трохи побили по голові", - написав Ковальов в Facebook.

Журналісти знімають побої і збираються писати заяви про злочин. Є підстави підозрювати міліціонерів у порушенні статей 171 і 364 Кримінального кодексу (перешкоджання журналістській діяльності, зловживання владою).


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Не журналіст Показати IP 19 Липня 2013 16:14
1.Хлопці коли ви вже навчитесь, не лізь де може бути болісно (хоча ви за це отримуєте чималу зарплату), 2. коли працює беркут на підлогу рилом вниз і не дзявкати, 3. на камерах є функція зум і за 10 метрів можна відзняти не лізучи під роздачу. А може хлопці самі спровокували беркутят, щоб пожаліли, попіаритись, здерти з редакції грошенят, а імідж скандальності.
анонімус до Не журналіст Показати IP 19 Липня 2013 16:31
прикол не в тому, що їх пом'яли. прикол в тому, що прокурор замість того, щоб вийти і переговорити, вночі натравив на людей Беркут
Невський Показати IP 19 Липня 2013 16:42
бідненький, гудзик йому відірвали - НЕ ТРЕБА ЛІЗТИ ПІД ПАЛКУ, ФОТОГРАФУЙ ЗВЕРХУ
Дніпровський до Невський Показати IP 19 Липня 2013 17:12
А ти там був, бачив, як все було? Одного разу тебе серед білого дня покладуть на асфальт, почешуть дубинкою спину, тільки нікого із "бідненьких" журналістів поруч не буде, що тоді заспіваєш Алєксандр Невський?
Сапалаївськи до Дніпровський Показати IP 19 Липня 2013 20:13
Канєчно Нєвского не буде, він шо дурак серед білого дня на халяву з камерної гуляти.
А ндрій Показати IP 19 Липня 2013 16:46
Наскочити у ночі на беззахисних людей в повній бойовій екіперовці...,так,як кажуть у народі,де сила є там розуму не треба...
Факт Показати IP 19 Липня 2013 17:55
Беркут є завдяки нашим податкам. Не платіть податки - не буде беркута.
Лучанин до Факт Показати IP 20 Липня 2013 02:42
За відсутності коштів в першу чергу перестануть платити освітянам та медикам, а беркуту в останню чергу. Беркут - інструмент влади (не залежно від того хто займе трон) проти народу і підтримувати його будуть до того часу доки буде існувати влада. З іншої сторони мітингарі теж не праві... Про журналістів взагалі говорити не хочу, бо зазвичай зараз це в основному провокатори - без провокацій не буде сенсацій!
так таки так Показати IP 19 Липня 2013 22:02
Не платіть податки тоді дійсно не треба(ні, не буде) тих що можуть зупинити.А чи готові зупинити ви?І чи зможе зупинитись кожний?Подумайте...Якщо ви до цього готові!
BOSS до так таки так Показати IP 20 Липня 2013 11:05
Нехай держава дасть дозвіл на володіння короткоствольною нарізною зброєю - і без питань. Кожен зможе себе захистити сам. Але наша держава на таке ніколи не піде.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus