USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Міліціонера, який на Волині збив двох людей і втік, «притисла» прокуратура

3 Березня 2014 11:40
Прокуратура Волинської області повідомила про підозру у вчиненні порушення правил безпеки дорожнього руху, яке заподіяло постраждалому тяжке тілесне ушкодження (частина 2 статті 286 Кримінального кодексу України), старшому слідчому слідчого відділу Луцького РВ УМВС України у Волинській області. Про це повідомили у прес-службі прокуратури області.

Нагадаємо, у ніч з 24 на 25 лютого близько 1 години ночі до штабу луцького Автомайдану надійшла інформація про те, що у селі Шепель Луцького району трапилася ДТП. У результаті було збито дві людини, повідомили активісти.

Досудове розслідування установило, що 24 лютого цього року о 21 годині у селі Шепель Луцького району цей працівник міліції, керуючи автомобілем у стані алкогольного сп’яніння, не вибрав безпечної швидкості руху, виїхав на смугу зустрічного руху та здійснив наїзд на двох пішоходів.

Внаслідок ДТП обох постраждалих з тілесними ушкодженнями різного ступеня тяжкості було доставлено до лікувальних закладів.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, активісти Автомайдану оперативно виїхали на місце пригоди. Виявилося, що там уже не було зловмисника. Автомайданівці довго шукали його, у результаті спільно із сільською головою Лесею Нововсад вони вирушили на пошук автівки за заданим орієнтуванням і її власника, який вчинив правопорушення. Як виявилося, власником авто є мешканець села Шепель громадянин, слідчий Наталуша Р.А.

У кримінальному провадженні наразі призначено 9 судових експертиз, проводяться допити постраждалих та свідків, а також вживаються заходи задля встановлення очевидців ДТП.

Між тим, свою вину правоохоронець повністю визнає та розкаюється у скоєному.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
сокира Показати IP 3 Березня 2014 13:24
театр абсурду людина визнае вину згідна понести покарання натомість для доведення іі вини призначаеться 9 експертиз і ще ціла купа дій будуть продовжувати над справою працювати десятки фахівців і все за бюджетні кошти довели слідство до повного бюрократичного абсурду треба все спростити тоді і спеціалісти звільняться від зайвоі роботи і іх не потрібно буде стільки а це все бюджет тобто народні гроші
до сокири Показати IP 3 Березня 2014 14:20
це він зараз все визнає, а коли дійде до суду його вже навчать,що потрібно від всього відмовлятись, і тоді саме результати експертиз стануть основним доказом. Крім того, наскільки я памятаю, визнання винни не є доказом, оскільки людина, з тих чи інших причин, може себе оговорювати.
ірина Показати IP 3 Березня 2014 14:25
А ви б простили?розумні які ?Це яким потрібно бути,щоб втекти з місця?Покалічив людей....пити менше треба?
одн Показати IP 3 Березня 2014 14:32
Наїзд на людей-це театр абсурду?Легко говорити кого це нестосується........
РОМА''''''''''' Показати IP 3 Березня 2014 15:08
що стосується Наталуші Р. то побачити його в "адекваті" особливо ввечері можна вкрай рідко. як і багатьох працівників Луцького РВ УМВС. і майже всі вони керують автотранспотром. 8 березня 2012 року розбився в робочий час працівник цього відділу, в 2013 аналогічна ситуація тільки без летального наслідку. контролю немає в цьому райвідділі. А ТЯГУНОВ БАБЛО ВСЕ КОСИТЬ
Віталій Показати IP 18 Листопада 2015 21:17
Цей урод неодноразово за підтримкою Тягунова виносив постанову про відмову в порушенні кримінальної справи відносно вбивства 20.07.2009 рока мого сина Віктора Кулика, 1980 року народження.
Сохацький О.Я. Показати IP 18 Листопада 2015 21:22
Цікаво де Наталуша зараз працює. Мабуть вступає в нову поліцію.
Кміта О. Показати IP 1 Грудня 2015 19:56
Не вже не зрозуміло, що судмедекспертиза та НДЕКЦ УМВС у Волинській області підпорядковується начальнику Управління МВС..Що захочуть те і зроблять. Не здивуюсь, якщо в ДТП за участі Наталуши потерпілі стануть винуватцями автопригоди. Яке покарання отримав Наталуша .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus