USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

На Черкащині депутати та поліцейський побили подружжя

12 Червня 2018 22:41
Четверо депутатів сільської та районної рад, і колишній міліціонер побили подружжя після етнофестивалю у Христинівці Черкаської області.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.

Зараз побиті знаходяться в стаціонарі, а депутати свою провину заперечують.

Чоловік зробив зауваження компанії, яка зловживала спиртними напоями, а жінка вирішила зняти п'яну компанію на відео. Компанія відповіла агресивною поведінкою, а потім дружина депутата обласної ради від Радикальної партії Олега Баштана почала бити його дружину по голові.

На відео серед його друзів можна побачити місцевих депутатів районної ради Анатолія Бордуна та Віталія Паламарчука, депутата міської ради Євгена Кулибабу.



З відео видно, що дружина Баштану в той вечір була найагресивнішою, але жінку били й інші її подруги. А пізніше її сильно вдарив по голові колишній міліціонер, на прізвище Коломієць.

За словами чоловіка жінки, поки вона лежала на землі, вони обливали її пивом. Сам Олег Баштан всі звинувачення у побитті подружньої пари відкидає.

Більше того, депутат обласної ради, який раніше очолював медичну комісію області, стверджує, що його дружині зламали щелепу відразу в двох місцях. Яким чином вона говорила на відео з поламаною щелепою, він не пояснив.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Назік Показати IP 12 Червня 2018 23:25
Новини з дурдому)))В цій статті прекрасно все)))
Анонім Показати IP 13 Червня 2018 07:30
Бидлоття. Має відчуття повної вседозволеності і безкарності
valdis peish Показати IP 13 Червня 2018 10:06
чоловік зробив зауваження а люлєй получила дружина чоловік що спокійно спостерігав як пи*дять його дружину
valdis peish Показати IP 13 Червня 2018 10:23
передивився відео чоловік таки пи**див тіх ш*лав
Сенс Показати IP 13 Червня 2018 12:17
( українець він такий.....-поговорить і забуде. нікого не накажуть і нічого не буде все як завжди.... який СЕНС тут щось говорити ).
ЮА Показати IP 13 Червня 2018 14:34
от цікаво, бивший міліціонер написали (це типу важливо мабуть, на зразок єврономерів чи щось таке), а чому за всі інших не пишете, хто підприємець бувший, хто солдат, хто безробітний??) Таке враження, що якщо в статті написати екс поліцейський, сбу чи щось таке то суть статті кардинально змінюється)))
ЮА Показати IP 13 Червня 2018 14:40
бувший мєнт наклав бувшому есбеушнику))) прям новина світового маштабу))) Новиною буде те. як ця ситуація закінчиться))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus